epuletatado_epreskert_2014_07

Épületátadóval egybekötött őszmarasztaló ünnepségre került sor a Reményhír Intézmény Epreskerti Óvodájában 2014. október 10-én.

A Reményhír Intézmény Epreskerti Óvodája 2014. október 10-én rendezte meg épületátadó és őszmarasztaló ünnepségét. Az óvoda épülete egy a város azon kilenc épülete közül, mely az „Energiatakarékos átalakítás Békés Város intézményeiben” pályázati projekt keretében energetikai korszerűsítésen esett át. Az energiatakarékos átalakítás során kicserélték a külső nyílászárókat, sor került az épület külső hőszigetelésére és vakolására, valamint a padlás hőszigetelésére is. Az óvoda tetőszerkezete is részleges hőszigetelést kapott, valamint új kazán és bojler beszerelésére is sor került a projektnek köszönhetően.

Az átadó ünnepségen köszöntő beszédet mondott Izsó Gábor polgármester, valamint Durkó Albert misszióvezető. Városunk polgármestere kifejezte elismerését, majd átadta a felújított épületet a kis óvodásoknak. Durkó Albert, a Reményhír Intézmény Epreskerti Óvodáját fenntartó MPE OCM misszióvezetője köszönetét fejezte ki, és megáldotta az új épület használóit. A rendezvényt az óvoda nagycsoportosainak ünnepi műsora zárta.

A gyermekeket meglepetés is várta, hiszen Izsó Gábor polgármester úrnak köszönhetően a gyerekek kipróbálhatták a város új tűzoltóautóját.

Lakatos Gyula

Bejegyzés megosztása

Facebook
Email
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések