erdeiovoda_2013_04

Az Emberi Erőforrás támogatáskezelő Nemzeti Tehetség programjának az óvodai tehetségépítő programok, erdei óvodai programok támogatása című pályázat ZÖLD KALANDTÚRA tehetséggondozó pályázat záró rendezvényére került sor 2013. november 12.-én, a békési Reményhír Intézmény Epreskerti óvodájában.

A Reményhír Intézmény Epreskerti Óvodájában egy hetes tehetséggondozó erdei óvoda programja valósult meg, amely szakemberek bevonásával a gyerekeknek természet közeli ismeretszerzést biztosított, életkoruknak és érdeklődésüknek megfelelően. A program célja az óvodás korú gyermekek környezeti nevelése, a környezettudatos gondolkodás, magatartás és életvitel kialakítása volt.

A program öt napon át zajlott. Négy napot Dánfokon, majd egy napot Szarvason töltöttek a gyerekek. Itt az Arborétum megtekintése mellett lehetőségük nyílt hajókázásra a Katalin II. sétahajón.

A pályázat záró mozzanataként, egész napra szabadtéri játékok sokasága várta a gyerekeket. Légvárak, körhinta, valamint lovaglás, arcfestés és csillámtetoválást is szerepelt a programelemek kötött. Mindeközben lehetőség nyílt a gyerekek munkáiból készített kiállítás megtekintésére, valamint folyamatos vetítésen nézhették az érdeklődő szülők a programok fotóit.

A nap végén jelképesen átadták a ZÖLD KALANDTÚRA záró ajándékait minden gyermek számára. Közben a pavilonban korlátlanul fogyaszthatott mindenki az ízletes péksüteményből, és különböző innivalókkal hűsíthették magukat a Reményhír Intézmény óvodásai és hozzátartozóik.

Lakatos Gyula

Bejegyzés megosztása

Facebook

További friss híreink

Eseménynaptár

2024. február 23.
 • 2024. február 23. 13:30

  Esemény: Igehirdetés Gyulán a börtönben

  Helyszín: Gyula


   

 • 2024. február 23. 17:00

  Esemény: Házi csoport Battonya

  Helyszín: Battonya, Magyarország


   

 • 2024. február 23. 17:00

  Esemény: Házi csoport Kevermesen

  Helyszín: Kevermes, Felszabadulás u.23.


   

 • 2024. február 23. 17:00

  Esemény: Házi csoport Kótaj

  Helyszín: Kótaj, Magyarország


   

 • 2024. február 23. 18:00

  Esemény: Házi csoport Ibrány

  Helyszín: Ibrány, 4484 Magyarország


   

 • 2024. február 23. 18:00

  Esemény: Házi csoport Kerecsenden

  Helyszín: Kerecsend, Pataki u.


   

 • 2024. február 23. 18:00

  Esemény: Házi csoport Piricse

  Helyszín: Piricse, 4375 Magyarország


   

 • 2024. február 23. 18:00

  Esemény: Istentisztelet Kompolton

  Helyszín: Kompolt, Deák F. u. 2.


   

 • 2024. február 23. 19:00

  Esemény: Házi csoport Zákányszék

  Helyszín:


   

Kövess bennünket közösségi oldalainkon is!

Kapcsolódó bejegyzések
Reményfilmek – Kótaji Istentisztelet

A Reményfilmek hetente jelentkező adásában a Pünkösdi Cigánymisszióhoz tartozó gyülekezetek alkalmait mutatjuk be YouTube-csatornánkon. Szervezetünk alappillére kezdetektőlfogva az a reménység, amit Istentől kaptunk, s

Elolvasom »
Fókuszban a testi-lelki egészség

Izgalmas és tartalmas információkkal gazdagodtak a résztvevők a Lélekben rendben című programsorozat újabb állomásán, amelynek ezúttal is a Pünkösdi Cigánymisszió békési központja adott

Elolvasom »