Nagyon hálás vagyok, hogy az idei karácsony előtt is lehetőségünk nyílt arra, hogy a kecskeméti pünkösdi gyülekezettel karöltve, megajándékozhassuk az MPE OCM Segítő Szolgálat házi segítségnyújtásában ellátott rászoruló időseit.

Ezúttal 10kg-os, tartós élelmiszereket tartalmazó csomagokat tudtunk eljuttatni hozzájuk. A meghatódottságtól sokan könnyeket hullattak, remegő hangon köszönték meg az adományt.

„Jobb adni, mint kapni” tartja a mondás, amelyet igaznak tartok. Az örömtől vagy meghatódottságtól csillogó szemek, mosolyra húzott ajkak, hevesebben dobogó szív hatalmas élményt ad az adakozó embernek.

 Érdemes segíteni másokon, törődni embertársainkkal, könyörülő szívvel járni nem csak az ünnepek alkalmával, hanem a mindennapok sűrűjében is!

Áldott, békés, boldog ünnepeket Mindenkinek!

Lázár Zsuzsa

kecskeméti csoportvezető

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
vidamremenyhirgyermeknap
Vidám Reményhír Gyermeknap

Május 26-án, csodás napsütésben-, önfeledt gyermeki kacajtól volt hangos az Epreskerti óvoda udvara.  A “Vidám Reményhír Gyermeknap”elnevezésű programon, önfeledten játszottak együtt az Epreskerti

Elolvasom »
Minden élet számít

Szeretetszolgálatunkhoz többféle adományfelajánlás érkezik be a ruhákon, bútorokon át a műszaki cikkekig, és van olyan eset is, amikor a kedves adományozó nem csak

Elolvasom »