remenyfek

Békéscsabán a BÉKSZI Trefort Ágoston Műszaki Tagiskolájában és a Szent-Györgyi Albert Gimnázium, Szakközépiskola és Szakiskola növendékei között 2012 októberében elindult a „Fiatalok az Élet Küszöbén” (FÉK) programsorozat.

Célunk támogatni a fiatalok személyi fejlődését és önismeretét. Programunkkal szilárd alapot szeretnénk biztosítani számukra, amellyel a későbbiekben megfelelő és egészséges értékrenddel, önértékeléssel – jellemmel, erkölccsel – léphetnek fel az élet kihívásaival és a negatív társadalmi hatásokkal szemben. Segítséget szeretnénk nyújtani a fiataloknak többek között a megfelelő és biztonságos szexuális egészségvédelemben, valamint a különböző függőségek – alkohol, drog – kialakulásának megelőzésében.

Az előadásokat – a békéscsabai oktatási intézmények osztályfőnöki órák keretében – Medvegy-Andelic Marija, a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymissziójának munkatársa tartja.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
pcsz-komlo-20220122
Fontos, hogy támogassuk egymást

Komlói SZERETETPONTUNK bútor és gázkészülék adományokkal segítette a rászorulókat Nagyharsányban. Ezúton is köszönjük az adományozóknak, hogy felajánlásaikkal segítették a nehéz sorsú családokat! Major

Elolvasom »
segitokezahajlektalanokfele_2022_02
Segítő kéz a hajléktalanoknak

Akárcsak korábban mindenkor, idén is nagy örömmel fogadták a HajdúhadháziSZERETETPONT által összegyűjtött adományokat az elesettek. A közelmúltbanmegrendezett akció keretében tíz zsáknyi adományt sikerült

Elolvasom »