feknyhalaadas20150827_01

Az elmúlt FÉK klub a hálaadásról szólt. Hasonlóan a korábbi klubfoglalkozásokhoz, most is játékokkal kezdtünk, majd megbeszéltük, hogy kinek mit jelent a hálaadás. Több vélemény hangzott el, amelyekből ki derült, hogyan gondolkoznak a Nyírvasváriban élő fiatalok. A legtöbben azt mondták, hogy a segítségért kell hálásnak lenni, úgy, hogy viszonozzuk a segítséget.

Megbeszéltük, hogy a hálaadás fontos dolog.  Az tud hálát adni, aki kapott. Fel kell ismernünk azokat a dolgokat, amiket kaptunk, mert csak így tudunk hálát, azaz köszönetet mondani.

Minél hamarabb felfedezi valaki, hogy mennyi dologért lehet hálás, annál hamarabb fog másként tekinteni az életére és az abban rejlő értékekre.

A beszélgetés után pingpongoztunk és beszélgettünk.

Mindig jó Nyírvasváriba menni, mert látható, hogy résztvevők elgondolkodnak a hallottakon és vannak, akik igyekeznek azokat beépíteni az életükbe.  

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
vidamremenyhirgyermeknap
Vidám Reményhír Gyermeknap

Május 26-án, csodás napsütésben-, önfeledt gyermeki kacajtól volt hangos az Epreskerti óvoda udvara.  A “Vidám Reményhír Gyermeknap”elnevezésű programon, önfeledten játszottak együtt az Epreskerti

Elolvasom »
Minden élet számít

Szeretetszolgálatunkhoz többféle adományfelajánlás érkezik be a ruhákon, bútorokon át a műszaki cikkekig, és van olyan eset is, amikor a kedves adományozó nem csak

Elolvasom »