Sokan állítják, hogy hisznek Istenben, mégis a cselekedeteik másról árulkodnak. Ha valaki azt mondja, hogy hisz, de ez tetteiből nem látszik meg, akkor annak az embernek a „hite” nem ér semmit. Erről beszélgettünk a még júliusban, az MPE OCM gyomaendrődi házi csoportjában.

Sokan látogatják a templomot évente kétszer, háromszor, keresztény ünnepek alkalmából, állításuk szerint hisznek Istenben, mégis más dolgokban bíznak! Az emberek sokszor a szerencsébe, emberekbe vetik bizalmukat, és leginkább csalódás követi az efféle bizalmat. Semmi sem maradandó ebben a világban, sok híres ember sokat elért, mégis mindegyiknek a csillaga kialudt, semmivé lett a nevére sem emlékeznek már.

„Szerezzetek maradandó kincseket a mennyben, ahol sem tolvaj nem juthat hozzá, sem moly nem rághatja meg, mert ahol a kincsetek van, ott lesz a szívetek is.” Lukács 12,33–34. Ha azt valljuk, hogy hiszünk Istenben és az Ő fiában, Krisztus Jézusban, akkor higgyünk abban is, amit mond, és ne a földi gazdagságra törekedjünk! Higgyünk Istenben, mert Ő gondot visel az övéiről, tudja, mire van szükségünk és megadja azt!

Sötét L.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Együtt segíteni szeretettel

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata egész évben szorgosan tevékenykedik. Az adományok be- és kivitele mindennapos feladat, hiszen hetente kérnek segítséget e-mailen és telefonon keresztül,

Elolvasom »