A Tiszaburai gyülekezet szervezésében, egy gyülekezeten belüli rajzversenyt indítottak testvéreink. A gyerekek, akik szinte minden szombaton részt vesznek a foglalkozáson, lelkesek voltak, hisz ez a feladat igen testhezálló a számukra. A verseny feltétele egy adott bibliai témájú kifestő minél szebb kiszínezése volt. A versenyben 16 gyermek vett részt, több korcsoportban méretettek meg, amit a bírák a beadott munkák során figyelembe is vettek.

A zsűrizés során Gondos Martin, Gondos Alexandra, Gondos Abigél értek el nagyon szép eredményt, illetve Dandás Kiara különdíjat kapott. Mind a négyen jutalmat és oklevelet vehettek át az eredményhirdetés végén. A verseny végeztével a gyerek csoport minden tagja örülhetett, hiszen valamilyen apróságot mindenki kapott.

Horváth Béla

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »