berettyo

A Berettyóújfalui SZERETETPONT kiemelkedően fontosnak tartja az ügyfelei körében az egyéni beszélgetéseket.
Ahogyan egymásközt elhangzik: “A bizalom szigete vagyunk.”

Minden család más és más okkal, céllal találkozik SZERETETPONTUNKKAL. Több esetben különböző segítségkérésekkel találkozunk, de van, aki csak motivációs “dialóg” beszélgetésekért veszi fel velünk a kapcsolatot, ezért számunkra egyénileg mindenki egyformán fontos.

Hála az Úrnak, mindig küld hozzánk önzetlen felajánlókat is, akik a legnagyobb szeretettel, önzetlenül tesznek bizonyosságot nagylelkűségükről. A velük folytatott beszélgetés alkalmával megerősítjük számukra mennyire fontos is az adományuk, hisz új életet nyer a kérelmező családoknál, megbecsülik, amit kapnak.

Másik fontos szempont a diszkréció. Adományaink átadásánál papírformátum kerül kitöltésre, illetve több esetben fotóval is igazoljuk az átadást, de nem minden esetben, hisz vannak, akik nem szeretnének szerepelni semmilyen fórumon.

Örülünk, hogy a SZERETETPONTUNK által sok családon tudunk hétről hétre segíteni! Felajánlóinknak hálás szívvel köszönjük a támogatást!

“Várva vártam az Urat, és ő lehajolt hozzám, meghallotta kiáltásomat.”
Zsoltárok 40:2

Nyékiné Sámi Edit

Bejegyzés megosztása

Facebook
Email
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
1520468-Medium
Cigányságért-díj átadó

Ünnepélyes keretek között vehette át Kovács Gusztáv, elnöktől a Békési Roma Nemzetiségi Önkormányzat legrangosabb elismerését Surman László. A Cigányságért-díjat a nemzetiségi önkormányzat tagjai

Elolvasom »