Az MPE OCM Segítő Szolgálatának ózdi telephelye bensőséges, jó hangulatú rendezvény színhelye volt november 28-án. Ezen a napon azért gyűltünk össze, hogy szépkorú ellátottainkat köszöntsük.

Elsőként Váradi Norbert telephelyvezető üdvözölte a megjelenteket, és megnyitotta a rendezvényt. Ezután Kohányi Zoltán régióvezető mondott köszöntőt.

Az intézményvezető levélben üzent az ünnepelteknek, kedves sorait Demeter Tiborné, Bea olvasta fel. Ezt követően szebbnél szebb versek hangoztak el lelkes időseink és a gondozók előadásában, Váradi Benjámin pedig klasszikus gitárjátékával kápráztatta el a közönséget. A versek, a zene lelki felüdülést jelentettek, amelyek után a szellemi felüdülésnek adtunk teret. Oláh István, az ózdi Maranatha gyülekezet presbiterének igehirdetése következett. Gondozottaink kérték, hogy hangozzék el értük egy ima, melyben áldást kértünk életükre.

Végül a testi táplálékra került sor. Munkatársaink szakácstudományát dicsérte az ízletes bográcsgulyás, s a finomabbnál finomabb sütemények, melyeket igen jó hangulatban fogyasztottunk el, hiszen hagyománnyá vált, hogy Béla bácsi magyar nótákkal szórakoztat minket.

Gondozottaink arról számoltak be, hogy nagyon jól érezték magukat, szerintük is nagyon jól sikerült ez a rendezvény, s már türelmetlenül várják a következő közösségi alkalmat.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
20210726_084803
A szív ereje

A Berettyóújfalui SZERETETPONTBA kérés érkezett, miszerint egy környékbeli férfi egészségromlása miatt állás és lakhatásiproblémával küzd.Szervezés és az összefogás eredményei:Egy helybéli lakos azonnali segítséggel ajánlott fel állást, majd a

Elolvasom »
20210726_084803
A célunk, segíteni!

A Berettyóújfalui SZERETETPONTBA beérkező kérelmek körültekintő feldolgozása után, néhány esetben családlátogatással egybekötve is kerülhetnek teljesítésre a kérések. A családok meglátogatása bizalmi alapon történik,

Elolvasom »