pcsz-berettyoujfalu-20210401_00

A Berettyóújfalui SZERETETPONTBA Hencidáról látogatott el egy család. Ruházatra volt szükségük, és mivel korábban is jártak már nálam, így tudták, hogy kapnak majd segítséget. A jelen raktárkészletünkből összeállított ruhacsomagot átnyújtottam részükre, majd beszélgetésbe elegyedtünk az édesanyával, aki elmesélte, hogy gyermekét baleset érte, megrázta az áram.

Amikor az eset történt, az asszony eszméletlen gyermeke mellett Istenhez imádkozva kérte fia gyógyulását. Isten meghallgatta őt, ezért hálát ad az Úrnak kegyelméért és jóságáért.

 A gyermek odalépett hozzám miután az anyuka befejezte a történetet, és rám mosolygott, mutatva kis kezén a sebet: „Néni, ott ment be az áram!”

A gyermeknek kívánunk mielőbbi felépülést! Isten áldja meg a család minden tagját!

„Isten meghallja kérésed. Ámen!”

Nyékiné Sámi Edit

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »