pcsz-berettyoujfalu-20210401_00

A Berettyóújfalui SZERETETPONTBA Hencidáról látogatott el egy család. Ruházatra volt szükségük, és mivel korábban is jártak már nálam, így tudták, hogy kapnak majd segítséget. A jelen raktárkészletünkből összeállított ruhacsomagot átnyújtottam részükre, majd beszélgetésbe elegyedtünk az édesanyával, aki elmesélte, hogy gyermekét baleset érte, megrázta az áram.

Amikor az eset történt, az asszony eszméletlen gyermeke mellett Istenhez imádkozva kérte fia gyógyulását. Isten meghallgatta őt, ezért hálát ad az Úrnak kegyelméért és jóságáért.

 A gyermek odalépett hozzám miután az anyuka befejezte a történetet, és rám mosolygott, mutatva kis kezén a sebet: „Néni, ott ment be az áram!”

A gyermeknek kívánunk mielőbbi felépülést! Isten áldja meg a család minden tagját!

„Isten meghallja kérésed. Ámen!”

Nyékiné Sámi Edit

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
pcsz-berettyoujfalu-20210413_00
Várva várt segítség

Egy nehéz helyzetben lévő család internetes felületen kérte a környékbeli településeken élők segítségét. A hír hozzánk is eljutott, ezért a Berettyóújfalui SZERETETPONTUNK adománygyűjtést

Elolvasom »
ami
Megszépült környezet a Reményhírben

A Reményhír Intézményfenntartó Központ a KEHOP-5.2.13-19-2019-00019 azonosító számú „A békési Eötvös József Általános Iskola energetikai korszerűsítése” című pályázati konstrukció keretében 99 824 670 Ft összegű,

Elolvasom »