20160601_sportprogramok_bekes_09

Szurkolástól, üdvrivalgástól zengett a békési Táborhely utcai rendezvény tér május 28-án. A nemzetközi Gyermeknap alkalmából a békési Férfi Klub sportprogramokat szervezett a helyi cigány gyerekeknek. Az esemény megszervezését a 20 éves jubileumát ünneplő Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió támogatta.

Futballmeccsekkel indult a nap. Egy-kettőre csapatokba álltak a focizni szeretők. Míg folytak az izgalmas mérkőzések, kötélhúzás, labdavezetés, futkározás és más ügyességi játékok szórakoztatták a mintegy 100 gyermeket.
Miközben az ifjabbak játszottak, a Férfi klub „szakácsmesterei” üstben készítették a babgulyást. A finom illat bejárta az egész környéket.
A futballmeccsek eredményhirdetéssel zárultak, a nyertesek és a kiemelkedő játékosok pedig emléklapokat kaptak a szervezőktől. Ezután jöhetett a jól megérdemelt ízletes ebéd, ami után éhen biztosan senki nem mehetett haza.   

P.R.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Együtt segíteni szeretettel

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata egész évben szorgosan tevékenykedik. Az adományok be- és kivitele mindennapos feladat, hiszen hetente kérnek segítséget e-mailen és telefonon keresztül,

Elolvasom »