Április 29-én, délután öt órakor kezdődött a csoportfoglalkozás Kétegyházán, a Nagy Sándor utca 12. szám alatt, a Sztojka család otthonában.

Missziós munkatársak négyen, a kétegyházi testvérek pedig hatan voltunk jelen. Ezen a településen második éve tevékenykedik az MPE OCM gyülekezetplántáló csoportja. Egy teljes családot lelkigondozunk, és tanítjuk nekik azt, amit mi is tanultunk Jézusról. Célunk, hogy az ébredés során megtérő cigány embereknek lelki otthont biztosítsunk.

A csoportfoglalkozáson gitároztunk, énekeltünk, imádkoztunk és tanulmányoztuk a Bibliát.

Szeretnénk elérni, hogy a résztvevők ne csak jól érezzék magunkat egy-egy foglalkozás alkalmával, hanem értsék meg, hogy az Isten jelenléte az életükben életváltozással jár.

A Filippi levél 4,4–7 igeszakaszt beszéltük meg, miközben Jézus megszabadított a szomorúságtól és az aggodalmaktól. „Örüljetek az Úrban mindenkor; ismét mondom, örüljetek. A ti szelídlelkűségetek ismert legyen minden ember előtt. Az Úr közel! Semmi felől ne aggódjatok, hanem imádságotokban és könyörgésetekben minden alkalommal hálaadással tárjátok fel kívánságaitokat az Isten előtt. És az Istennek békessége, mely minden értelmet felül halad, meg fogja őrizni szíveiteket és gondolataitokat a Krisztus Jézusban.”

V. M.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések