kevermes-evangelizacio-2013-01

Kevermesen tartottunk evangelizációt október 11- én, péntek délután az MPE OCM Reményhír közösségi házában. Harminc fő volt jelen. Péter Pál szolgált a gyülekezetben, aki Zákányszékről érkezett. Az üzenet így hangzott: „Elérkezett az idő, hogy Istenben keressük és találjuk meg az igaz életet. Ne zárjuk be életünk ajtaját Isten előtt, azt gondolva, hogy rajtunk már senki nem segíthet. Nem az ember ereje, képessége vagy tehetsége szerez megoldást élete problémáira. Észre kell vennünk, amit Isten rendelt eszközként a mi életünk szabadságára. Ez nem más, mint maga Jézus Krisztus személye” (Róma 3,25).

Ezen az összejövetelen többen megértették, hogy Isten mindent megtett, hogy az ember már földi életében is áldott lehessen.  Ha gondjai akadnak is, akkor se essen kétségbe, hanem higgye, hogy Isten mindent a javára tesz.

V. M.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Együtt segíteni szeretettel

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata egész évben szorgosan tevékenykedik. Az adományok be- és kivitele mindennapos feladat, hiszen hetente kérnek segítséget e-mailen és telefonon keresztül,

Elolvasom »