tininap20160513_01

Május 13-án ismét egy fergeteges „Tini napot” tartottunk a Reményhír Intézmény Eötvös József Általános Iskolájában, ahová a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium diákjai is ellátogattak, illetve bekapcsolódtak annak lebonyolításába.

A nap témája a kincskeresés volt. A diákok különböző állomásokon mutathatták meg, hogy mit tudnak. Volt ahol életszerű mesét kellett írni, és volt ahol titkosírást kellett megfejteni. Minden sikeres állomás után megkapták a következő helyszín nevét, míg végül eljutottak a kincshez, ami mindenki számára egy finom jégkrém volt.

Ebéd után folytatódott a nap. Egy rövid kisfilm megtekintése után, színpadi játékok következtek. Volt itt minden! Mustárba mártott orr, és zokniba rejtett tojás is. Ezek után Istenre fordítottuk a figyelmünket. Egy – csak erre a napra összeállt – dicsőítő csapat vezetett bennünket Isten dicséretében, majd Kis István missziós munkatárs beszélt arról, hogy milyen is a Biblia szerinti, igazi kincs (Máté 13,44). A diákok feszült figyelemmel kísérték az előadást.

A nap végét egy imádsággal zártuk, amiben megkértük Istent, hogy aki még nem találta meg ezt az igazi kincset, annak legyen erre lehetősége.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések