Sötét László és a Magyar Pünkösdi Egyház néhány önkéntes munkatársa március 7-én ismét Szerbiában járt, ahol a kishegyesi testvérek között végeztek szolgálatot.

Az egykor szebb napokat látott gyülekezetben most csupán kilencen voltak jelen. Ők azonban nagy örömmel fogadták, és szeretettel üdvözölték a kis csapatot. Az alkalom kezdetén egy fiatal házaspár, Kun Gergő és Balog Andrea vezetésével Istent dicsőítő dalokat énekelt a gyülekezet.

Ezt követően került sor az igehirdetésre, melynek alapjául a 2 Korintus 5: 17. verse szolgált. Eszerint ha valaki Krisztusban van, akkor már az az ember az új teremtéssé vált! Minden, ami benne régi volt, az végleg elmúlt, és egész lénye minden tekintetben újjá, azaz új teremtéssé lett! Nem élhetjük tovább a régi, bűnökkel teli életünket. Törekedjünk a jóra, s ha így teszünk, ez cselekedeteinkben is meg fog mutatkozni. E szavakkal biztatta figyelmes hallgatóságát a missziós munkatárs.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Matekverseny a Reményhírben

A Matematikában Tehetséges Gyermekekért (MATEGYE) Alapítvány az idei tanévben is megrendezi az ettől a tanévtől háromfordulós (iskolai, területi, országos) Zrínyi Ilona Matematikaversenyt. A versenyt

Elolvasom »
segitseg-kezek
Áldozatsegítés

Az áldozatsegítés jogintézménye olyan személyek támogatására jött létre, akik akár közvetlenül, akár közvetett módon, valamely bűncselekmény, illetve tulajdon elleni szabálysértés áldozataivá váltak. Célja,

Elolvasom »