Idén a Pünkösdi Cigánymisszió Segítő Szolgálatának vezetője vehette át a Békés Város Önkormányzata által alapított elismerést, amelyet minden évben egy, az ágazatban kiemelkedő teljesítményt nyújtó szociális szakembernek adnak át. A Kiváló Szociális Munkáért kitüntetés célja, hogy elismerje a hátrányban élőkért végzett munkát.

Kálmán Tibor Békés polgármestere kiemelte, hogy a városban összehangolt, szakszerű munka folyik a szociális területen, amelynek a misszió is részese.  Az ünnepségen a díjazott munkáját Durkó Albert misszióvezető méltatatta, aki hangsúlyozta, hogy a méltatásban nem csupán az ő személyes tapasztalata van benne, hanem a munkatársaktól beérkezett vélemények is.

Kiss Szilvia 2018. január 9-én kezdte meg munkáját a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió Segítő Szolgálatánál, és bizonyossággal ki lehet jelenteni, hogy végigjárta a terület szakmai ranglétráját. Kezdetben, mint módszertani vezető munkatárs segítette a misszió Segítő Szolgálatának napi működését. Munkájának magas színvonalú elvégzése és remek szakmai érzéke okán ugyanezen év szeptemberében kinevezést kapott intézményvezető-helyettesi pozíció betöltésére, amikor is már a telephelyeken felmerülő gondozási feladatok összehangolásának ellátásában teljes jogkörrel és felelősséggel helyettesítette az intézményvezetőt. 2023. július 1-től intézményvezető munkakörben látja el magas színvonalon a Segítő Szolgálat által biztosított szociális alapellátások teljes körű irányítását, a nyújtott szolgáltatások és gondozási feladatok összehangolását, valamint a szervezési és vezetési feladatokat. Munkatársai véleménye szerint Szilvia a vezetői feladatait mindig magas fokon, nagy hozzáértéssel látja el, hatalmas türelemmel tanítja és irányítja a munkatársait.” – hangzott el az ünnepségen.

A kitüntetett számára meglepetés volt az elismerés, de mint elmondta nagy erőt tud meríteni belőle az előtte álló szakmai célok megvalósításához. 

Nagyon nagy meglepetés számomra ez a díj. A legfontosabb szakmai célomnak azt tekintem, hogy a Segítő Szolgálaton keresztül minél több rászorulónak tudjunk segíteni a jövőben, ehhez a munkához ez a kitüntetés nagy erőt ad” – fogalmazta meg Kiss Szilvia.

Bejegyzés megosztása

Facebook

További friss híreink

Eseménynaptár

2023. december 4.
 • 2023. december 4. 17:30

  Esemény: Házi csoport Mezőberényen

  Helyszín: Mezőberény, Gárdonyi utca 4.


   

 • 2023. december 4. 18:00

  Esemény: Házi csoport Eger-Felnémet

  Helyszín:


   

 • 2023. december 4. 18:00

  Esemény: Házi csoport Ibrány

  Helyszín: Ibrány, 4484 Magyarország


   

 • 2023. december 4. 18:00

  Esemény: Házi csoport Kerecsend

  Helyszín: Kerecsend, 3396 Magyarország


   

 • 2023. december 4. 18:00

  Esemény: Istentisztelet Egerszalók (Egerszalók, Kossuth u. 67. Közösségi Ház)

  Helyszín:


   

 • 2023. december 4. 18:00

  Esemény: Istentisztelet Pétervásárán

  Helyszín: Pétervására, Köztársaság u. 52.


   

Kövess bennünket közösségi oldalainkon is!

Kapcsolódó bejegyzések
Jézus hív, ha megfáradtál

Minden hétvégén láthatják a nézők a DIKH TV műsorán a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió munkáját, szolgálatát bemutató sorozatot. Az adás tartalmából válogatva

Elolvasom »