Május 24-én, a pécsi időseknek nyújtott az MPE OCM Segítő Szolgálata egy délutáni klubfoglalkozást. Ezzel a lehetőséggel ezúttal kevesebben éltek, mint máskor. Egy sebész professzor tartott előadást. Az idősek közlekedési nehézségeinek megoldására, felajánlottuk nekik a háztól házig való szállításukat. Ezért aki el szeretne jönni, él is ezzel a lehetőséggel.

A program imádsággal kezdődött, majd közös dicsőítéssel folytatódott, így érezhető volt Isten jelenléte. A meghívott előadó a betegségek megelőzésére hívta fel a figyelmet, az előadás utáni kötetlenebb időben pedig válaszolt egyéni orvosi kérdésekre is.

A jelenlévők nagyon jól érezték magukat, így a 90 év körüli házaspár is, akik hála az Úrnak kitűnő szellemi állapotnak örvendezhetnek. A terv szerint a klub délutánok később majd folytatódni fognak különböző témájú előadásokkal.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Minden élet számít

Szeretetszolgálatunkhoz többféle adományfelajánlás érkezik be a ruhákon, bútorokon át a műszaki cikkekig, és van olyan eset is, amikor a kedves adományozó nem csak

Elolvasom »