logo

Jó érzés, amikor szárnyalunk és minden dolgunk sikeresen megy. Amikor mindez töménytelenül erősen van jelen, még a józan eszünket is képesek vagyunk elveszíteni, mint ahogyan a három tanítvány, akiket Jézus felvitt a hegyre, és azután mennyei jelenlét ragyogta be a helyet. Csodálatos és egyben félelmetes élmény volt ez nekik. Olyan lehengerlő megtapasztalásuk volt, hogy ott is akartak maradni talán végleg. Jézus viszont nem így akarta.

Jézus ma sem akarja, hogy csak a hegyen éljünk, hangzott el szeptember 27-én, az MPE OCM körösnagyharsányi házi csoportjában. Közel tíz fő hallgatta a tanítást, nők és férfiak vegyesen. Az Isten feltölt minket erővel, sokszor átható élményekben is van részünk, az életünk nagyobb részét azonban nem a hegyen, hanem a földön éljük. Nem mindegy, hogy hogyan éljük meg azt!

Ha szolgálni akarunk mások felé, ők is a földön élnek. A mai témánk folytatásában pedig azt láthattuk, hogy miután lejöttek a hegyről, Jézus rögtön meggyógyított egy pszichésen komolyan terhelt embert. Ránk a földön van szükség, és bizony nagy szükség van ránk!

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések