Köszönőlevél érkezett a minap az MPE OCM Segítő Szolgálatának pécsi telephelyére. A Segítő Szolgálat ellátottja háláját kívánta kifejezni gondozója lelkiismeretes munkájáért. Gizi néni a következő sorokat vetette papírra:

Kissé megkésve, de annál nagyobb szeretettel és hálával mondok köszönetet azért, hogy az Úr segítségével, N. I. munkájával, támogatást kaptam. Megkönnyíti a még hátra lévő életem napjait!

N. I. tisztelettudó, segítőkész ember, lelkének önzetlenségéről sugárzik a jóság, az ember iránti méltóság, amit a hite táplál!

Szeretném megkérni, hogy tolmácsolja családjának is, hogy sokunknak a támasza! Nekik is köszönetet mondok!

Áldott legyen az Isten!

Tisztelő szeretettel köszöntöm a gyülekezetüket, családjukkal együtt!

Gizi néni

Nagy örömmel vesszük ellátottunk elismerő szavait, hiszen munkánkhoz nagy szükség van a megerősítő visszajelzésekre. Isten gazdag áldásátkívánjuk Gizi néni és családja életére!

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »