Köszönőlevél érkezett a minap az MPE OCM Segítő Szolgálatának pécsi telephelyére. A Segítő Szolgálat ellátottja háláját kívánta kifejezni gondozója lelkiismeretes munkájáért. Gizi néni a következő sorokat vetette papírra:

Kissé megkésve, de annál nagyobb szeretettel és hálával mondok köszönetet azért, hogy az Úr segítségével, N. I. munkájával, támogatást kaptam. Megkönnyíti a még hátra lévő életem napjait!

N. I. tisztelettudó, segítőkész ember, lelkének önzetlenségéről sugárzik a jóság, az ember iránti méltóság, amit a hite táplál!

Szeretném megkérni, hogy tolmácsolja családjának is, hogy sokunknak a támasza! Nekik is köszönetet mondok!

Áldott legyen az Isten!

Tisztelő szeretettel köszöntöm a gyülekezetüket, családjukkal együtt!

Gizi néni

Nagy örömmel vesszük ellátottunk elismerő szavait, hiszen munkánkhoz nagy szükség van a megerősítő visszajelzésekre. Isten gazdag áldásátkívánjuk Gizi néni és családja életére!

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
szepkoruak
Szépkorúak köszöntése

A Reményhír Intézmény 2.a osztályos tanulói és az Alapfokú Művészeti Iskola gitáros növendékei ünnepi összeállítással kedveskedtek az MPE OCM meghívott vendégeinek. Iskolánk kicsiny,

Elolvasom »
pcsz-kiskunmajsa-20211018_00
Jókor jó helyen

Kiskunhalason egy fiatal házaspár gyermekeit az állam elvette a lakásuk lakhatatlansága miatt. A hírt meghallva azonnal cselekedtünk. A Zákányszéki és Kiskunmajsai SZERETETPONT illetve

Elolvasom »