szeged_evangelizacio_2020_12

2020. augusztus 29-én Szegeden a Cserepes soron tartott evangelizációt a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió Zákányszéki Gyülekezete.

Kőrösi Roland testvérünk buzdításával kezdtük az alkalmat, amit Péter Dominik személyes bizonyságtétele követett. Utána Sztoika Lajos és Péter Pál lelkipásztor által építő, és bátorító gondolatokat hallgathatunk meg Hágár és Izmael történetéről. (Mózes 1. könyve, 16. fejezet)

Az igehirdetés után Péter Pál előre hívta azokat az embereket, akiket megérintett az Úr igéje, majd ami ezután következett, azt mind meglepődve és könnyes szemekkel néztük, hiszen mintegy 40 ember adta át életét Istennek.

Az alkalom végén meghatódva néztük, ahogy családok ölelik át és békülnek ki egymással. Isten megbocsájtó ereje szállott le közénk aznap este.

Péter Pál Nátániel

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »