dombegyhaza-evangelizacio_01

Április 24-én, a délutáni órákban evangelizációt tartott a Magyar Pünkösdi Egyház Cigánymissziója Dombegyház nagyközség piacterén.

Dombegyház Magyarországon, Békés megye délkeleti részén található, a fővárostól 260 km-re. Ezen a településen először rendeztünk zenés szabadtéri evangelizációt.

A mezőkovácsházi kistérség településein, több helyen is hirdettük már az Isten üzenetét. Ahogy mindenütt, itt is hangos zenei dicsőítéssel hívtuk fel magunkra az itt élő emberek figyelmét. Voltak, akik közelebb jöttek, voltak, akik otthonaikból hallgattak minket.

Szeretnénk Dombegyházon is létrehozni egy házi csoportot, ahová majd az érdeklődők csatlakozhatnak, hogy a későbbiekben ők maguk tehessenek bizonyságot Isten szeretetéről másoknak.

Felkeresett bennünket egy érdeklődő, aki szívesen felajánlaná otthonát erre a célra, és már meg is beszéltük az első alkalom időpontját, amit honlapunk eseménynaptárában is fel fogunk tüntetni.

Varga Mihály

dombegyhaza-evangelizacio_02

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Minden élet számít

Szeretetszolgálatunkhoz többféle adományfelajánlás érkezik be a ruhákon, bútorokon át a műszaki cikkekig, és van olyan eset is, amikor a kedves adományozó nem csak

Elolvasom »