ssz-inarcs-20211115

Tisztelt Inárcsi Segítő Szolgálat!

Kedves Gula Éva és valamennyi munkatársa!

A szociális munka ünnepnapja alkalmából szeretném megköszönni áldozatos és lelkiismeretes munkájukat!

Nagyszerű dolog, hogy Inárcson is működik ez a szervezet, és odafigyel a családok problémáira. Nagyon köszönöm, hogy drága férjem, Sebján György utolsó éveiben nekünk is segítséget nyújtottak. Nagy dolog ez, fizikai, lelki és anyagi értelemben is. Hálás vagyok Keindl Józsefné Katikának, hogy mindig figyelmesen, szeretettel, pontosan és gyorsan intézte az elvégzendő feladatokat. Beilleszkedett családunk életébe.

De hálás vagyok az időnként helyettesítő valamennyi munkatársuknak is, mert mindnyájan példásan végezték el a feladatot. Jó, hogy Inárcson több szervezet is van, akiknek céljuk a családok segítése, az Önkormányzattól a Kelet-Európa Misszióig.

Nagyszerű, hogy egymást segítve igyekeznek a felmerülő problémákra gyors megoldást találni, legyen az kórházi ágy, vagy kerekesszék. Köszönet mindenért!

Lelkiismeretes munkájukhoz jó egészséget, sok türelmet, önfeláldozó szeretetet kívánok, és a jó Isten gazdag áldását kérem valamennyi munkatársukra!

Inárcs, 2021. november 15.
Sebján Györgyné Márti néni

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ssz-inarcs-czaganyi-csalad
Misszió – a szeretet nyelvén

A misszió szó először is a keresztény egyházak evangéliumot hirdető tevékenységére – annak különböző területeire – utal. Szélesebb értelemben küldetést, elhívatást – megbízást,

Elolvasom »