ssz-inarcs-20211115

Tisztelt Inárcsi Segítő Szolgálat!

Kedves Gula Éva és valamennyi munkatársa!

A szociális munka ünnepnapja alkalmából szeretném megköszönni áldozatos és lelkiismeretes munkájukat!

Nagyszerű dolog, hogy Inárcson is működik ez a szervezet, és odafigyel a családok problémáira. Nagyon köszönöm, hogy drága férjem, Sebján György utolsó éveiben nekünk is segítséget nyújtottak. Nagy dolog ez, fizikai, lelki és anyagi értelemben is. Hálás vagyok Keindl Józsefné Katikának, hogy mindig figyelmesen, szeretettel, pontosan és gyorsan intézte az elvégzendő feladatokat. Beilleszkedett családunk életébe.

De hálás vagyok az időnként helyettesítő valamennyi munkatársuknak is, mert mindnyájan példásan végezték el a feladatot. Jó, hogy Inárcson több szervezet is van, akiknek céljuk a családok segítése, az Önkormányzattól a Kelet-Európa Misszióig.

Nagyszerű, hogy egymást segítve igyekeznek a felmerülő problémákra gyors megoldást találni, legyen az kórházi ágy, vagy kerekesszék. Köszönet mindenért!

Lelkiismeretes munkájukhoz jó egészséget, sok türelmet, önfeláldozó szeretetet kívánok, és a jó Isten gazdag áldását kérem valamennyi munkatársukra!

Inárcs, 2021. november 15.
Sebján Györgyné Márti néni

Bejegyzés megosztása

Facebook
Email
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
1520468-Medium
Cigányságért-díj átadó

Ünnepélyes keretek között vehette át Kovács Gusztáv, elnöktől a Békési Roma Nemzetiségi Önkormányzat legrangosabb elismerését Surman László. A Cigányságért-díjat a nemzetiségi önkormányzat tagjai

Elolvasom »