logo

Nem lehetünk egész életünkben kereső fázisban, keresve a helyünket a világban, a helyi társadalomban, hogy aztán majd valahol lehorgonyozva, mi is elvégezzük a ránk bízott feladatot, amivel meg lettünk bízva.

Itt az ideje felismernünk, hogy az Atya ma is hazavár minket, mely lehetőséggel ha élünk, vége a tékozlásnak, vége a keresgélésnek, mert az atyai házban új, sőt végleges otthonra találunk. Egyszer a tékozló fiú is hazatért és otthonra lelt az apja házában.

Bennünket is vár Valaki, maga Isten, mely hívást ha elfogadunk, véget ér földi bolyongásunk, s végre hazatalálhatunk, hangzott el a szentesi házi csoport egyik novemberi alkalmán, a helyi pünkösdi gyülekezetben. Ez a lehetséges új, keresztény identitás felülír minden nemzetiségi hovatartozást, melyben nem kell már szégyellni származásunkat sem, mert az Atya tökéletesen elfogadott minket.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Matekverseny a Reményhírben

A Matematikában Tehetséges Gyermekekért (MATEGYE) Alapítvány az idei tanévben is megrendezi az ettől a tanévtől háromfordulós (iskolai, területi, országos) Zrínyi Ilona Matematikaversenyt. A versenyt

Elolvasom »
segitseg-kezek
Áldozatsegítés

Az áldozatsegítés jogintézménye olyan személyek támogatására jött létre, akik akár közvetlenül, akár közvetett módon, valamely bűncselekmény, illetve tulajdon elleni szabálysértés áldozataivá váltak. Célja,

Elolvasom »