logo

Nem lehetünk egész életünkben kereső fázisban, keresve a helyünket a világban, a helyi társadalomban, hogy aztán majd valahol lehorgonyozva, mi is elvégezzük a ránk bízott feladatot, amivel meg lettünk bízva.

Itt az ideje felismernünk, hogy az Atya ma is hazavár minket, mely lehetőséggel ha élünk, vége a tékozlásnak, vége a keresgélésnek, mert az atyai házban új, sőt végleges otthonra találunk. Egyszer a tékozló fiú is hazatért és otthonra lelt az apja házában.

Bennünket is vár Valaki, maga Isten, mely hívást ha elfogadunk, véget ér földi bolyongásunk, s végre hazatalálhatunk, hangzott el a szentesi házi csoport egyik novemberi alkalmán, a helyi pünkösdi gyülekezetben. Ez a lehetséges új, keresztény identitás felülír minden nemzetiségi hovatartozást, melyben nem kell már szégyellni származásunkat sem, mert az Atya tökéletesen elfogadott minket.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
pcsz-zakanyszek-20211027
Jó helyen, jó időben

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálatának Zákányszéki SZERETETPONTJA megoldja! Egy idős néni felkereste a zákányszéki kirendeltséget ezzel a kéréssel: “Segítséget szeretnék kérni, sajnos egyedül élek

Elolvasom »