Kedves ellátottunktól kaptuk minap az alábbi levelet, melyben háláját és örömét fejezi ki a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió Segítő Szolgálatának minden munkatársa és a vezetők felé.

Mindig megerősít bennünket, amikor pozitív visszajelzést kapunk, hogy van értelme a munkánknak, nem hiábavaló a cél, amiért nap mint nap munkába állunk.

“Alulírott Juhász Péterné, szeretném megköszönni Önöknek a magam és a szentistváni gondozottak nevében, hogy lehetővé tették számunkra az ortopédiai rendelést, ahol gyógycipőt tudtunk rendelni, csináltatni. Köszönjük Dr. Csiszár László úrnak, hogy megvizsgált bennünket és segített abban, hogy ezt a gyógycipőt megkapjuk. Nagy segítség Nekünk, hogy ezt mind a gondozóhálózat fizeti ki, nekünk ingyenes a cipő. Köszönjük a mezőkövesdi gondozóhálózatnak, hogy lehetővé tették, hogy busszal beszállítottak bennünket. Nagyon meg vagyunk elégedve a munkájukkal, köszönetünket fejezzük ki Anikónak, aki a mezőkövesdi telep vezetője, és összetart bennünket, a gondozónők segítségével megoldják, segítik a hétköznapi életünket. Mi már betegek vagyunk, és nagyon szeretjük a gondozónőket, akik tisztelnek, segítenek mindenben. Köszönet Kis Ágnes gondozónőnek, Oláh Ilona gondozónőnek, akik lekiismeretesen végzik munkájukat. Nagyon sok beteg egyedül él, és talán csak a gondozónő az, aki megjelenik nála, és ezt a beteg idős nénik örömmel várják minden nap. Isten áldja meg a Vezetőség minden tagjának a munkáját. Kérjük Isten áldását rájuk.

Isten áldását kérjük a Mezőkövesden dolgozó és a Szentistvánon dolgozó betegápolók munkáját is. Ezt a munkát csak elhivatottsággal lehet csinálni. Szeretetet, gondozást hoznak az életünkbe. Én, 38 éves mozgáskorlátozott fiam ápolom, aki az elmúlt 5 évben 6 gerincműtéten esett át. A szentistváni gondozónők nagyon sokat segítenek nekem, amiért nagyon hálás vagyok.

Ha van rá lehetőség jutalmazzák meg őket, ismerjék el lelkiismeretes munkájukat, szóban is lehet, dicsérni, és elismerni a dolgozók odaadó munkáját.

Köszönöm, hogy ezt leírhattam és kívánom, hogy hosszú ideig végezzék ezt a küldetést, mert ezt valamilyen szinten az egyház részéről Önök felé küldetés.

Kívánok mindenkinek jó egészséget, további jó munkát a szentistváni betegek, gondozottak nevében.”

Drága Marika néni! Az MPE OCM Segítő Szolgálat nevében köszönjük és továbbítjuk az elismerő, bátorító szavakat.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések