csaladikaracsony_2013_07

Inárcson, 2013. december 17-én került sor a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió által szervezett „Családi Karácsony” rendezvényre.

Az Inárcson, Dabason és Örkényben, már több mint egy éve működő a „Misszió a hátrányos helyzetűekért” projekt célja a fiatalok személyiségfejlődésének támogatása, a hátrányos helyzetű családok munkaerőpiacra kerülésének segítése, valamint családi közösségek megerősítése.

A projekt keretein belül, az MPE Országos Cigánymisszió munkatársai FÉK (Fiatalok az Élet Küszöbén) klubokat, motivációs és készségfejlesztő tréningeket valamint gyermeknevelési tanácsadást tartanak.

A „Családi karácsony” rendezvényen közel százan, diákok, osztályfőnökök, oktatási és kulturális intézmények vezetői, FÉK Klubra járó fiatalok, valamint családjaik vettek részt.

Az este Durkó Albert, az MPE Országos Cigánymisszió misszióvezetőjének köszöntőjével indult, majd az MPE OCM munkatársaiból összeállt dicsőítő csoport énekelt a vendégeknek. Kis István, FÉK Klub vezető, a Karácsony valódi jelentőségéről, Isten irántunk való szeretetéről beszélt, majd két, FÉK Klubra járó fiatal mondta el személyes élményeit azokról a rendezvényekről és kirándulásokról, melyeken a projekt jóvoltából vehettek részt az elmúlt hónapokban.

A „Misszió a hátrányos helyzetűekért” című projekt „Családi karácsony” rendezvényével az MPE Országos Cigánymisszió köszönetet kívánt mondani a programban résztvevő, munkáját segítő partnereknek, valamit együtt kívánta megünnepelni az Inárcson, Dabason és Örkényben közös munkával eltelt, sikeres évet.

Bejegyzés megosztása

Facebook
Email
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések