logo

2013. április 8-án, a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió a Roma Kultúra Világnapja alkalmából, új arculattal és logóval köszöntjük kedves partnereinket, a Missziónk iránt érdeklődőket.

Az arculatváltást a Cigánymisszió önként vállalt új társadalmi szerepe indokolta, hiszen egyre hangsúlyosabban kívánunk fellépni az esélyegyenlőség mellett, a kirekesztés ellen, továbbá más szervezetekkel együttműködve kívánjuk küldetésünket betölteni, segíteni a hátrányos helyzetűeket, eljuttatni az Evangélium örömüzenetét minél több cigánynak. 

Ahogyan azt az MPE Országos Cigánymisszió új szlogenje is kifejezi „Összekötő reménység – összetartó társadalom”, az új logóban a reménység színeként kap hangsúlyt a zöld szín, de emellett ez kiegyensúlyozottságot, harmóniát és biztonságérzetet is közöl. A fehér szín szimbolizálja a hitet és a jó hírt. Az arculaton megjelenő formavilág, az ember motívum, a segítőkészséget, a hátrányos helyzetűek támogatását, a társadalmi összefogást jelképezi. A karjaikkal egymásba kapaszkodó figurák egy zárt egységet alkotnak. A befoglaló kör a végtelenség szimbóluma, és ebben az esetben az összetartozást még jobban hangsúlyozza.

Az új Reményhír honlappal a technikai fejlődést kívánjuk követni, dinamikus megjelenéssel, modern elemekkel üdvözöljük az oldalunkat látogatókat.

Ma, április 8-tól, megújult arculattal, újult erővel fejezzük ki a cigányság felkarolásáért kitűzött céljainkat.

Durkó Albert

misszióvezető

MPE Országos Cigánymisszió

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Együtt segíteni szeretettel

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata egész évben szorgosan tevékenykedik. Az adományok be- és kivitele mindennapos feladat, hiszen hetente kérnek segítséget e-mailen és telefonon keresztül,

Elolvasom »