2012. április 19-én a békési telephely Segítő Szolgálatának munkatársai értekezletet tartottak. Tóth Péter, az új munkatárs bemutatása után, meghirdetésre, megszervezésre került egy térítés díjmentes ortopédiai vizsgálat, a szolgáltatásunkban részesülők, valamint munkatársaink számára.

Az értekezleten átbeszéltük az Erzsébet program és Erzsébet utalvány közti különbséget, annál is inkább, mivel minden munkatársam sikeresen pályázott a Pihenő gondoskodásban. Felmértük a lehetőségeket, hogy milyen segítségben részesülhetnének az arra rászoruló ellátottaink, pl. gyógyszertámogatás, nyugdíjemelés, egyszeri segélyben, adósságkezelő programokban való részesülés stb.

Végül a nap meglepetése Szilágyi Róbert gitáros, teológus, az MPE OCM munkatársa volt, aki Máté Péter dalaival indított, majd kérésre a „régi-régi” dicsőítő dalokkal életet lehelt megfáradt munkatársaimba. Az Amigos Latinos dalai pedig tüzet gyújtottak szívünkben az előttünk álló hétköznapokhoz.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »