2012. április 19-én a békési telephely Segítő Szolgálatának munkatársai értekezletet tartottak. Tóth Péter, az új munkatárs bemutatása után, meghirdetésre, megszervezésre került egy térítés díjmentes ortopédiai vizsgálat, a szolgáltatásunkban részesülők, valamint munkatársaink számára.

Az értekezleten átbeszéltük az Erzsébet program és Erzsébet utalvány közti különbséget, annál is inkább, mivel minden munkatársam sikeresen pályázott a Pihenő gondoskodásban. Felmértük a lehetőségeket, hogy milyen segítségben részesülhetnének az arra rászoruló ellátottaink, pl. gyógyszertámogatás, nyugdíjemelés, egyszeri segélyben, adósságkezelő programokban való részesülés stb.

Végül a nap meglepetése Szilágyi Róbert gitáros, teológus, az MPE OCM munkatársa volt, aki Máté Péter dalaival indított, majd kérésre a „régi-régi” dicsőítő dalokkal életet lehelt megfáradt munkatársaimba. Az Amigos Latinos dalai pedig tüzet gyújtottak szívünkben az előttünk álló hétköznapokhoz.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
szepkoruak
Szépkorúak köszöntése

A Reményhír Intézmény 2.a osztályos tanulói és az Alapfokú Művészeti Iskola gitáros növendékei ünnepi összeállítással kedveskedtek az MPE OCM meghívott vendégeinek. Iskolánk kicsiny,

Elolvasom »
pcsz-kiskunmajsa-20211018_00
Jókor jó helyen

Kiskunhalason egy fiatal házaspár gyermekeit az állam elvette a lakásuk lakhatatlansága miatt. A hírt meghallva azonnal cselekedtünk. A Zákányszéki és Kiskunmajsai SZERETETPONT illetve

Elolvasom »