pcsz_20130322_01

Még csak április hónapnál tartunk, és az MPE Országos Cigánymisszió által alapított Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata már több mint 100 programmal támogatta a rászorulókat.

Az ország számos területéről érkeznek a Szeretetszolgálathoz a segélykérelmek, Isten kegyelméből pedig, és a jóindulatú felajánlásoknak köszönhetően, számtalan kérelemre pozitívan tudunk válaszolni. Adományoztunk élelmiszert, bútort, berendezési tárgyakat, esetenként tüzelőanyagot is, Békés megyében, Vésztőn, Békés városában és Kunágotán, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében Baktalórántházán és Kemecsén, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében Vadnán, Alsógagy községben és Alsóvadászon, valamint Hajdú-Bihar megyében Toldon.

Sokszor tapasztaltuk, hogy épp akkor érkezik a felajánlás, amikor a kérelmet is kaptuk, így hamar orvosolni tudjuk a problémát. A felajánlást tovább adományozzuk. A rászoruló családok, magára maradt édesanyák, beteg idősek, kisgyermekes egyedülállók, halmozottan hátrányos helyzetű gyerekek, reményvesztett hajléktalanok között járva, missziómunkásokként tapasztaljuk, hogy csomagunk, sokszor több mint egy falat kenyér: szeretet, remény.

Pár hete, egy látássérült idős asszonyt látogattunk meg, akinek élelmiszercsomagot adományoztunk. Hálás szívvel ennyit mondott: „Az élelmiszercsomag mellett, egy kis napsugarat hoztak az életembe!” És ő csak egy a sok ember közül, aki a mi, mindannyiunk segítségére vár.

pcsz_20130322_02

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések