szeretetcsomag-2020-mit-tehetunk

Karácsony tájékán megmozdul az emberek szívében valami. Valami, ami az év többi hónapjában sokaknál kicsit szunnyadozik. Az egész világ az ünnep közeledtével érzi, hogy szeretni jó, de szeretve lenni még jobb, kapni jó, de adni még jobb!

Szenteste vagy másnap reggel szinte minden háznál a finom ételek mellett az ajándékozásé a főszerep. Sokan meglepik szeretteiket szebbnél szebb ajándékkal, talán egyeseknél még versengés is kialakul, hogy ki ad drágább meglepetést a másiknak, ellenben rengeteg hátrányos helyzetű kis és nagyobb gyermek ilyenkor nem kap semmit a szüleitől, rokonoktól. Nem díszeleg a meleg szobában csillogó fenyőfa, nem járja át a lakást finom sütemények illata, semmi különöset nem tapasztal az Ünnepek Ünnepén, azért mert szegénységben éli mindennapjait.

Mi olyan gyermekeket szeretnénk idén is megajándékozni az Önök támogatásával, akiknek beragyoghatjuk a karácsonyát a szépen csomagolt, cipődobozokba rejtett szeretetünkkel.

 Azért, hogy sokaknak szerezzünk örömet, Önökre is szükség van! Töltse meg játékokkal, kreatív kellékekkel, tisztálkodó szerekkel, téli kiegészítőkkel a cipődobozokat, de kérjük, ne csomagolja be, hanem kösse át madzaggal, és juttassa el gyűjtőpontunkra.

Címünk: PEPITA Adományközpont – Békési SZERETETPONT: 5630 Békés, Táncsics M. u. 1/1.

Ha kérdése van, hívjon bennünket bizalommal
a 06-30-156-9443-as telefonszámon!

Bejegyzés megosztása

Facebook
Email
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések