December 20-án a MPE OCM munkatársai ismét Szeghalmon jártak, gyülekezet plántálás céljából.  Egy különleges alkalom volt a mai, mivel a legkisebbek a Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata közbenjárásával csomagokat kaptak.

Sok olyan gyermek van, aki egyéb okok miatt nem kap ajándékot, ezt kívánta az MPE OCM vezetősége orvosolni, nagy örömet okozva így a kicsiknek.

A csoport létszáma bár lassan, de növekszik. Havonta-kéthavonta, egy-két taggal bővül a létszám. Örömmel számolhatunk be megtérésekről is. Mindig örülünk a régi és az új arcoknak.

Nagyon nagy öröm az számunkra, hogy látjuk nem hiábavaló a munkánk, és az MPE OCM célja, hogy minél több emberhez eljusson az örömhír. Az emberek jelenléte, öröme és a változás az életükben megsokasítja erőnket, hogy még nagyobb odaszánással folytassuk szolgálatunkat.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
pcsz-zakanyszek-20211027
Jó helyen, jó időben

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálatának Zákányszéki SZERETETPONTJA megoldja! Egy idős néni felkereste a zákányszéki kirendeltséget ezzel a kéréssel: “Segítséget szeretnék kérni, sajnos egyedül élek

Elolvasom »