Gyermekek és pedagógusok egyaránt lelkesen, izgalommal telve készültek Őszmarasztaló hálaadó programjukra az Epreskerti Óvodában. Az első napon a szakemberek nyerhettek bepillantást az intézmény működésébe, másnap pedig a szülőket lepték meg műsorukkal az óvodások.

Az idei évtől mi is bázisintézményként folytathatjuk munkánkat, a szakmai programunkat ennek jegyében rendeztük meg” – emelte ki Dr. Nyáriné Ruzsa Tünde, az Epreskerti Óvoda vezetője. A szakmai nap keretein belül Durkóné Illés Bernadett igazgató mutatta be a Reményhír Intézmény működését a vármegye több településéről érkezett vendégeknek, akik részt vehettek egy komplex szakmai bemutató foglalkozáson, és a gyermekek által bemutatott őszi hálaadó programon is.  

„Kezdetektől fogva célunk, hogy hatni tudjunk a környezetünkre, jó gyakorlatként be tudjuk mutatni azokat az értékeket, amelyeket képviselünk. Ezzel a programmal is szeretnénk kifejezni hálánkat az Úrnak, mindazért a sok-sok áldásért, amit Tőle kaptunk az év folyamán” – tette hozzá az óvodavezető.

A gyermekek ezúttal is aktívan és lelkesen vették ki részüket az őszmarasztaló előkészületeiből, az alkalomra összeállított hagyományőrző és hitéleti műsorban való részvételből. Az ovisok produkcióját nem csupán a szakmai nap résztvevői láthatták, a másnapi közös program keretében ugyanis a szüleiket is megörvendeztették vele. 

Bejegyzés megosztása

Facebook

További friss híreink

Eseménynaptár

2024. június 24.
 • 2024. június 24. 17:30

  Esemény: Házi csoport Mezőberényen

  Helyszín: Mezőberény, Gárdonyi utca 4.


   

 • 2024. június 24. 18:00

  Esemény: Házi csoport Eger-Felnémet

  Helyszín:


   

 • 2024. június 24. 18:00

  Esemény: Házi csoport Ibrány

  Helyszín: Ibrány, 4484 Magyarország


   

 • 2024. június 24. 18:00

  Esemény: Házi csoport Kerecsend

  Helyszín: Kerecsend, 3396 Magyarország


   

 • 2024. június 24. 18:00

  Esemény: Istentisztelet Egerszalók (Egerszalók, Kossuth u. 67. Közösségi Ház)

  Helyszín:


   

 • 2024. június 24. 18:00

  Esemény: Istentisztelet Pétervásárán

  Helyszín: Pétervására, Köztársaság u. 52.


   

Kövess bennünket közösségi oldalainkon is!

Kapcsolódó bejegyzések
Reményfilmek – Porcsalmai Istentisztelet

A Reményfilmek hetente jelentkező adásában a Pünkösdi Cigánymisszióhoz tartozó gyülekezetek alkalmait mutatjuk be YouTube-csatornánkon. Szervezetünk alappillére kezdetektőlfogva az a reménység, amit Istentől kaptunk, s

Elolvasom »