Május elején a békési Reményhír Intézmény Epreskerti Óvoda gyermekei köszöntötték az MPE OCM Segítő Szolgálat Idősek Nappali Ellátójának ellátottait Anyák Napja alkalmából.

Vidám tavaszi körjátékokkal, énekekkel szórakoztatták időseinket. Az ovisok maguk készítette virággal köszöntötték a néniket. Időseink is készültek dalokkal, saját költésű versekkel az édesanyákról. A programot Szilágyi Róbert munkatársunk dalai és gitárjátéka színesítette. Az intézmény dolgozói egy-egy szál szegfűvel kedveskedtek ellátottaiknak. A délelőtt vidám beszélgetéssel és az elmaradhatatlan szeretetvendégséggel zárult.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »