Sokadik alkalommal látogattak el az MPE OCM missziós munkatársai Szerbiába. Ezúttal egy érdekes nevű település volt a cél: Péterréve. Az új helyszínen is nagy örömmel és szeretettel fogadták őket.

Az igehirdetést Varga Mihály tartotta a Rómabeliekhez írt levél 6. rész 13-14. versei alapján, amelyben a következőket olvashatjuk: „Ne adjátok oda magatokat, se a képességeiteket a bűn szolgálatára! Ne legyenek a gonoszság eszközei! Ellenkezőleg, szánjátok oda magatokat Isten szolgálatára, mint akik feltámadtatok a halálból! Egész valótokat és minden képességeteket állítsátok az igazságosság szolgálatába! Akkor a bűn többé nem fog uralkodni rajtatok, hiszen már nem a törvény, hanem a kegyelem uralma alatt éltek.” – ezekkel a gondolatokkal kívánta erősíteni a jelenlévőket az igét hirdető testvérünk.

Horváth Béla, Surman László, és Sötét László, az MPE OCM missziósmunkásai is bátorították a jelenlévőket: személyes életük néhány fontos eseményeit osztották meg a mintegy ötvenfős gyülekezettel.

Sötét László 

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Matekverseny a Reményhírben

A Matematikában Tehetséges Gyermekekért (MATEGYE) Alapítvány az idei tanévben is megrendezi az ettől a tanévtől háromfordulós (iskolai, területi, országos) Zrínyi Ilona Matematikaversenyt. A versenyt

Elolvasom »
segitseg-kezek
Áldozatsegítés

Az áldozatsegítés jogintézménye olyan személyek támogatására jött létre, akik akár közvetlenül, akár közvetett módon, valamely bűncselekmény, illetve tulajdon elleni szabálysértés áldozataivá váltak. Célja,

Elolvasom »