2016. január 27- én Sarkadon Horváth Béla testvérünknél gyűltünk össze házi csoportba. Ezen az estén hatan érkeztek ide, és mint mindig, most is néhány énekkel dicsőítettük az Urat, és fordultunk imáinkkal hozzá. Jelenleg Máté evangéliumát tanulmányozzuk folyamatosan, ezúttal a 27. rész 11. versétől a 44. versig terjedő részt olvastuk el szakaszonként, amelyben Jézus szenvedéseiről és keresztre feszítéséről van szó. Minden szakasznál megbeszéltük az olvasottakat, és elmondhatta mindenki, kinek mi a véleménye, mit mond számára az adott igerész. Végül imában is odaszántuk magunkat az Úrnak, s kértük, hogy ne legyünk olyanok, mint Pilátus, ne váljunk vádaskodóvá és értetlenné, mint azok a zsidók, akik nem értették meg, hogy Jézus a Messiás, a Megváltó.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »