pcsz_20200428

A koronavírus járvány okozta rendkívüli helyzetben is tovább működik az oktatás, viszont a diákok új élethelyzetbe kerültek, melyben fokozott összefogásra van szükség.

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálatához korábban beérkezett komplett számítógép felajánlást sikeresen eljuttattuk egy nélkülöző családhoz, de több segítségre lenne szükség, hogy minél kevesebb tanuló maradjon le a tananyaggal, az új ismeretek megszerzésével.

A hátrányos illetve halmozottan hátrányos helyzetű családok sajnos hiányt szenvednek a tanuláshoz szükséges digitális eszközökből. Minden gyermek számára biztosítani kell a tanulási lehetőséget, így kérjük Békés város és a környező településeken élő embertársainkat, hogy segítsenek!

Ha van Önnek olyan adománya, mellyel segíteni tudja a gyermekek otthonról történő tanulását, (pl. használt, de jól működő számítógép, táblagép… stb.) keressen minket bizalommal! Adomány felajánlását köszönettel fogadjuk, és eljuttatjuk a szükségben lévőkhöz, melyet fényképpel dokumentálunk.

Elérhetőségünk:

Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata

5630 Békés, Táncsics Mihály u. 1.

Telefon: 06/30/156-9443

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
vidamremenyhirgyermeknap
Vidám Reményhír Gyermeknap

Május 26-án, csodás napsütésben-, önfeledt gyermeki kacajtól volt hangos az Epreskerti óvoda udvara.  A “Vidám Reményhír Gyermeknap”elnevezésű programon, önfeledten játszottak együtt az Epreskerti

Elolvasom »
Minden élet számít

Szeretetszolgálatunkhoz többféle adományfelajánlás érkezik be a ruhákon, bútorokon át a műszaki cikkekig, és van olyan eset is, amikor a kedves adományozó nem csak

Elolvasom »