pcsz_20200428

A koronavírus járvány okozta rendkívüli helyzetben is tovább működik az oktatás, viszont a diákok új élethelyzetbe kerültek, melyben fokozott összefogásra van szükség.

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálatához korábban beérkezett komplett számítógép felajánlást sikeresen eljuttattuk egy nélkülöző családhoz, de több segítségre lenne szükség, hogy minél kevesebb tanuló maradjon le a tananyaggal, az új ismeretek megszerzésével.

A hátrányos illetve halmozottan hátrányos helyzetű családok sajnos hiányt szenvednek a tanuláshoz szükséges digitális eszközökből. Minden gyermek számára biztosítani kell a tanulási lehetőséget, így kérjük Békés város és a környező településeken élő embertársainkat, hogy segítsenek!

Ha van Önnek olyan adománya, mellyel segíteni tudja a gyermekek otthonról történő tanulását, (pl. használt, de jól működő számítógép, táblagép… stb.) keressen minket bizalommal! Adomány felajánlását köszönettel fogadjuk, és eljuttatjuk a szükségben lévőkhöz, melyet fényképpel dokumentálunk.

Elérhetőségünk:

Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata

5630 Békés, Táncsics Mihály u. 1.

Telefon: 06/30/156-9443

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
tiszaberceli_2020_02
Az igazi istentisztelet

 A Szabolcs Szatmár Bereg megyei Tiszabercelben, azon belül is a cigánysoron jártak a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió Kótaji Gyülekezetének és a Kótaji

Elolvasom »