telc-angol-2022-2

A Reményhír Intézmény Eötvös József Általános Iskolájának két tanulója is részt vett a TIT szervezésében megrendezett TELC angol nyelvi versenyen Békéscsabán, a Lencsési Általános Iskolában, ahol Durkó Jonatán hatodik helyen, Ásós Tibor pedig egy ponttal lemaradva a hetedik helyen végezett. Rendkívül büszkék vagyunk rájuk, hiszen megyei versenyről van szó, ahol szóbelin 90 százalék felett tudtak teljesíteni, összesítésben pedig elérték a 86 és a 87 százalékot.

Mindketten nagyon élvezték a felkészülést és a versenyt is, így nem csoda, hogy már készülni szeretnének a jövő évi megmérettetésre is, és terveik között szerepel a középfokú nyelvvizsga megszerzése még az általános iskola befejezése előtt. Kitartó munkával, szorgalommal valóra válhat álmuk.

Szeretnénk köszönetet mondani Pelle Róbertnek, a TIT Körösök Vidéke Egyesület igazgatójának, kollegáinak és a közreműködő pedagógusoknak, hogy megszervezték a pandémiás helyzet miatt kialakult nehézségek ellenére is a XVI. TELC Megyei Angol Versenyt azoknak a tehetséges hetedikes és nyolcadikos békés megyei gyerekeknek, akik meg szerettek volna ismerkedni a TELC nyelvvizsga rendszerrel. A tanulók kipróbálhatták magukat valódi interaktív szituációkban, és tapasztalatot gyűjthettek az írásbeli feladattípusok területén is. Örülünk, hogy a követelmények alkalmazkodtak a tanulók korosztályának megfelelő tananyaghoz és elvárásokhoz is, illetve, hogy több éves tapasztalattal rendelkező TELC vizsgáztatók zsűriztek a TELC frankfurti központja által kiadott szempontok alapján. Reméljük, hogy a diákok ezek után bátran vágnak neki a következő versenynek, vagy a TELC nyelvvizsgának is.

Bejegyzés megosztása

Facebook

További friss híreink

Eseménynaptár

2023. március 27.
 • 2023. március 27. 17:30

  Esemény: Házi csoport Mezőberényen

  Helyszín: Mezőberény, Gárdonyi utca 4.


   

 • 2023. március 27. 18:00

  Esemény: Házi csoport Eger-Felnémet

  Helyszín:


   

 • 2023. március 27. 18:00

  Esemény: Házi csoport Ibrány

  Helyszín: Ibrány, 4484 Magyarország


   

 • 2023. március 27. 18:00

  Esemény: Házi csoport Kerecsend

  Helyszín: Kerecsend, 3396 Magyarország


   

 • 2023. március 27. 18:00

  Esemény: Istentisztelet Egerszalók (Egerszalók, Kossuth u. 67. Közösségi Ház)

  Helyszín:


   

 • 2023. március 27. 18:00

  Esemény: Istentisztelet Pétervásárán

  Helyszín: Pétervására, Köztársaság u. 52.


   

Kövess bennünket közösségi oldalainkon is!

Kapcsolódó bejegyzések
Személyes üzenet Istentől

Minden héten vasárnap láthatják a nézők a DIKH TV műsorán a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió munkáját, szolgálatát bemutató sorozatot. Az adás tartalmából

Elolvasom »