telc-angol-2022-2

A Reményhír Intézmény Eötvös József Általános Iskolájának két tanulója is részt vett a TIT szervezésében megrendezett TELC angol nyelvi versenyen Békéscsabán, a Lencsési Általános Iskolában, ahol Durkó Jonatán hatodik helyen, Ásós Tibor pedig egy ponttal lemaradva a hetedik helyen végezett. Rendkívül büszkék vagyunk rájuk, hiszen megyei versenyről van szó, ahol szóbelin 90 százalék felett tudtak teljesíteni, összesítésben pedig elérték a 86 és a 87 százalékot.

Mindketten nagyon élvezték a felkészülést és a versenyt is, így nem csoda, hogy már készülni szeretnének a jövő évi megmérettetésre is, és terveik között szerepel a középfokú nyelvvizsga megszerzése még az általános iskola befejezése előtt. Kitartó munkával, szorgalommal valóra válhat álmuk.

Szeretnénk köszönetet mondani Pelle Róbertnek, a TIT Körösök Vidéke Egyesület igazgatójának, kollegáinak és a közreműködő pedagógusoknak, hogy megszervezték a pandémiás helyzet miatt kialakult nehézségek ellenére is a XVI. TELC Megyei Angol Versenyt azoknak a tehetséges hetedikes és nyolcadikos békés megyei gyerekeknek, akik meg szerettek volna ismerkedni a TELC nyelvvizsga rendszerrel. A tanulók kipróbálhatták magukat valódi interaktív szituációkban, és tapasztalatot gyűjthettek az írásbeli feladattípusok területén is. Örülünk, hogy a követelmények alkalmazkodtak a tanulók korosztályának megfelelő tananyaghoz és elvárásokhoz is, illetve, hogy több éves tapasztalattal rendelkező TELC vizsgáztatók zsűriztek a TELC frankfurti központja által kiadott szempontok alapján. Reméljük, hogy a diákok ezek után bátran vágnak neki a következő versenynek, vagy a TELC nyelvvizsgának is.

Bejegyzés megosztása

Facebook

További friss híreink

Eseménynaptár

2024. február 23.
 • 2024. február 23. 13:30

  Esemény: Igehirdetés Gyulán a börtönben

  Helyszín: Gyula


   

 • 2024. február 23. 17:00

  Esemény: Házi csoport Battonya

  Helyszín: Battonya, Magyarország


   

 • 2024. február 23. 17:00

  Esemény: Házi csoport Kevermesen

  Helyszín: Kevermes, Felszabadulás u.23.


   

 • 2024. február 23. 17:00

  Esemény: Házi csoport Kótaj

  Helyszín: Kótaj, Magyarország


   

 • 2024. február 23. 18:00

  Esemény: Házi csoport Ibrány

  Helyszín: Ibrány, 4484 Magyarország


   

 • 2024. február 23. 18:00

  Esemény: Házi csoport Kerecsenden

  Helyszín: Kerecsend, Pataki u.


   

 • 2024. február 23. 18:00

  Esemény: Házi csoport Piricse

  Helyszín: Piricse, 4375 Magyarország


   

 • 2024. február 23. 18:00

  Esemény: Istentisztelet Kompolton

  Helyszín: Kompolt, Deák F. u. 2.


   

 • 2024. február 23. 19:00

  Esemény: Házi csoport Zákányszék

  Helyszín:


   

Kövess bennünket közösségi oldalainkon is!

Kapcsolódó bejegyzések
Reményfilmek – Kótaji Istentisztelet

A Reményfilmek hetente jelentkező adásában a Pünkösdi Cigánymisszióhoz tartozó gyülekezetek alkalmait mutatjuk be YouTube-csatornánkon. Szervezetünk alappillére kezdetektőlfogva az a reménység, amit Istentől kaptunk, s

Elolvasom »
Fókuszban a testi-lelki egészség

Izgalmas és tartalmas információkkal gazdagodtak a résztvevők a Lélekben rendben című programsorozat újabb állomásán, amelynek ezúttal is a Pünkösdi Cigánymisszió békési központja adott

Elolvasom »