telc-angol-2022-2

A Reményhír Intézmény Eötvös József Általános Iskolájának két tanulója is részt vett a TIT szervezésében megrendezett TELC angol nyelvi versenyen Békéscsabán, a Lencsési Általános Iskolában, ahol Durkó Jonatán hatodik helyen, Ásós Tibor pedig egy ponttal lemaradva a hetedik helyen végezett. Rendkívül büszkék vagyunk rájuk, hiszen megyei versenyről van szó, ahol szóbelin 90 százalék felett tudtak teljesíteni, összesítésben pedig elérték a 86 és a 87 százalékot.

Mindketten nagyon élvezték a felkészülést és a versenyt is, így nem csoda, hogy már készülni szeretnének a jövő évi megmérettetésre is, és terveik között szerepel a középfokú nyelvvizsga megszerzése még az általános iskola befejezése előtt. Kitartó munkával, szorgalommal valóra válhat álmuk.

Szeretnénk köszönetet mondani Pelle Róbertnek, a TIT Körösök Vidéke Egyesület igazgatójának, kollegáinak és a közreműködő pedagógusoknak, hogy megszervezték a pandémiás helyzet miatt kialakult nehézségek ellenére is a XVI. TELC Megyei Angol Versenyt azoknak a tehetséges hetedikes és nyolcadikos békés megyei gyerekeknek, akik meg szerettek volna ismerkedni a TELC nyelvvizsga rendszerrel. A tanulók kipróbálhatták magukat valódi interaktív szituációkban, és tapasztalatot gyűjthettek az írásbeli feladattípusok területén is. Örülünk, hogy a követelmények alkalmazkodtak a tanulók korosztályának megfelelő tananyaghoz és elvárásokhoz is, illetve, hogy több éves tapasztalattal rendelkező TELC vizsgáztatók zsűriztek a TELC frankfurti központja által kiadott szempontok alapján. Reméljük, hogy a diákok ezek után bátran vágnak neki a következő versenynek, vagy a TELC nyelvvizsgának is.

Bejegyzés megosztása

Facebook

További friss híreink

Eseménynaptár

2024. június 25.
 • 2024. június 25. 14:00

  Esemény: Házi csoport Nagydobsza

  Helyszín: Nagydobsza, 7985 Magyarország


   

 • 2024. június 25. 17:00

  Esemény: Házi csoport Kétegyházán

  Helyszín: Kétegyháza, Nagy S.u.12


   

 • 2024. június 25. 18:00

  Esemény: Egri házi csoport

  Helyszín: Eger, Verőszala u.


   

 • 2024. június 25. 18:00

  Esemény: Házi csoport Egerszóláton

  Helyszín: Egerszólát, Fő út 46.


   

 • 2024. június 25. 18:00

  Esemény: Házi csoport Kiskundorozsma

  Helyszín: Kiskundorozsma, Szeged, 6791 Magyarország


   

 • 2024. június 25. 18:00

  Esemény: Házi csoport Kótaj

  Helyszín: Kótaj, Magyarország


   

 • 2024. június 25. 18:00

  Esemény: Házi csoport Verpeléten

  Helyszín: Verpelét, Templom u. 3.


   

Kövess bennünket közösségi oldalainkon is!

Kapcsolódó bejegyzések
Reményfilmek – Porcsalmai Istentisztelet

A Reményfilmek hetente jelentkező adásában a Pünkösdi Cigánymisszióhoz tartozó gyülekezetek alkalmait mutatjuk be YouTube-csatornánkon. Szervezetünk alappillére kezdetektőlfogva az a reménység, amit Istentől kaptunk, s

Elolvasom »