Immár két éve annak, hogy Szarvason létrejött egy bibliatanulmányozó csoport, akkor még mindössze négy fővel. Varga Mihály, a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió munkatársa munkájának köszönhetően lassan, de gyarapodott a csoport létszáma. Mára húszan is elmennek egy-egy alkalomra, melyet heti rendszerességgel tartanak. Mindig jó hangulatú beszélgetések folynak Isten igéjéről, énekelnek és imádkoznak.

Április 11-i alkalmon arról beszélgettek, hogy kik mondhatják el, hogy ők „Isten fiai”, és kik azok, akik az „ördög fiai”? Mit takar valójában ez a két különös fogalom? Mi különbözteti meg őket egymástól? Hogyan válhat valaki Isten gyermekévé, és mi az oka annak, ha az ördög fia lesz?  Milyen következménnyel jár az egyik, és a másik?

A beszélgetés során a bibliából kerestek választ a felmerülő kérdésekre. Isten gyermekei azok lehetnek, akik szóban és cselekedetben Isten igazságát képviselik, illetve készek azt mások előtt is felvállalni. Isten gyermekeit arról ismerhetjük meg, hogy mindig és minden körülmények között képesek önzetlen áldozatot hozni embertársaikért.

Lakatos Gyula

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések