Az MPE OCM Segítő Szolgálat Pécsi Telephelyén novemberben indítottunk egy akciót „Szatyornyi szeretet” néven. Nagyon sok felajánlás érkezett az irodánkba. Itt is megköszönöm mindenkinek a segítségét, hozzájárulását, amibe sokszor szívük egy darabját is beletették. Érezni lehetett ezt a szeretetet, amikor néztük a gyerekeknek szánt ajándékokat.

Találtam egy dobozt, amiben sok minden volt, de volt egy füzet, amibe bele volt írva, hogy „sok szeretettel küldöm”, és egy kislány aláírta. Ebben a dobozban is érezni lehetett, hogy ez a kislány a szívének egy darabját is beletette, érezni lehetett, hogy segíteni akar, és amikor az ajándékot készítette az édesanyjával, akkor már gondolt arra a kislányra, aki kapja majd. Ezt a szeretetet és ezt az odaadó segíteni akarást kell gyermekeinkbe plántálni, hogy majd amikor felnőnek, akkor ne egy rideg és szeretet nélküli világ legyen, hanem olyan felnőttek legyenek, akik meglátják a szükségben lévőket, és adnak szívükből sok-sok darabot.

Ebben az akciónkban, 27 családban 84 gyermeknek sikerült örömet szerezni. Az ajándékokat december 14-én osztottuk ki. A gyerekek mosolya, őszinte ölelése és puszija fantasztikus volt. Minden mosoly és minden ölelés azt az erőt és azt a hitet adta vissza, amit ebben az évben elhasználtunk.

Szűcs Mátyásné
Telephelyvezető

Bejegyzés megosztása

Facebook
Email
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések