Jézus azt tanította, sőt megparancsolta nekünk, hogy tegyünk tanítvánnyá minden népet (Márk 16:15-18). Ehhez a hatalmas munkához sok engedelmes, hűséges tanítványra van szükség. Erről volt szó az MPE OCM heti rendszerességgel tartott, szeghalmi házi csoportjában, március 6-án.

„Menjetek el a föld minden részére! Hirdessétek az örömhírt minden embernek!” Így hangzik Jézus szájából a missziói parancs, és aki szereti őt, eleget tesz az ő szavának. Célunk eljuttatni Isten üzenetét, az Evangéliumot a világba. Ehhez tanítványok kellenek, ez az a szolgálat, amit az örömüzent hirdetésével végzünk!

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »