Fábián Márk Tamás, az MPE OCM misszióvezető helyettese köszöntötte az október 15-én, a békési Szép korúak napjára összegyűlteket. Az MPE OCM Segítő Szolgálatának gondozója és gondozottja együtt örülhetett a változatos ünnepi műsorban gyönyörködve.

A békési Kegyelem Gyülekezet dicsőítő csoportjának dalait Makovei János, nyugalmazott pünkösdi lelkipásztor, szolgálata követte. „Taníts úgy számlálni napjainkat, hogy bölcs szívhez jussunk!” (Zsoltárok 90:12) – hangzott el a bibliai idézet. És valóban, az embernek még öregedni is meg kell tanulnia, ahogy azt a Szent Írásban olvashatjuk.

A Segítő Szolgálat békési telephelyének gondozottjai több műsorszámmal kedveskedtek a hallgatóság számára. Ezek között népdaléneklést, magánéneket, szavalatot, elbeszélést, de még az Idősek nappali ellátójának oszlopos tagjaiból alakult kis kórust is volt szerencséje a jelenlévőknek meghallgatni. Az alkalom végén Nagy Anna békési telephelyvezető köszöntötte az ünnepelteket, elhangzott Puskásné Torma Ruth intézményvezető írásos üdvözlete. Természetesen nem maradhatott el az áldáskérő ima sem valamennyi gondozó, társadalmi gondozó, irodai munkatárs életére.

Az együttlét személyes beszélgetésekkel folytatódott, valamint a gondozók kedveskedésének köszönhető finom falatok elfogyasztásával, amellyel zárult ez a szép, emlékekben gazdag esemény.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
pcsz-bekes-20210126_01
Teljes gőzzel előre!

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálatának munkatársai nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy 2021-ben is megsegítsék a bajbajutottakat. Az ország különböző pontjain működő SZERETETPONTOK ez év

Elolvasom »