Meghitt, szívet-lelket melengető ünnepségnek adott otthont az MPE Élet Gyülekezete, október 31-én. Ezen az alkalmon az Országos Cigánymisszió Segítő Szolgálata Hajdúsámsoni telephelyének szépkorú ellátottjait köszöntöttük.

A rendezvényt Daróczi Kitti, telephelyvezető nyitotta meg. Átadta intézményvezetőnk, Puskásné Torma Ruth köszöntését. Ezután a gyülekezet vezetőjének, Lukinic Györgynek a prédikációja következett. A komoly gondolatok után Balogh István, nyugalmazott lelkipásztor teremtett vidámságot, jó hangulatot harmonikajátékával. Munkatársaink ebben az évben is lelkesen készültek az alkalomra, hogy produkcióikkal örömet szerezzenek ellátottjainknak. Idősekhez szóló gyönyörű versek hangzottak el, többen hangszeres tudásukat csillogtatták meg. Dicsőítő dalokban is gyönyörködhettünk. Volt, aki szólóban énekelt, de az együtt éneklés szépségét is élvezhettük. Végül munkatársaink gyermekei tették igazán színessé e programot. Időseink szeretettel hallgatták a gyermekhangon elhangzott verseket, a vidám furulyaszót és citerazenét.

A műsor után finom süteményekkel kedveskedtünk és mindenki kapott lelki támaszként egy-egy igekártyát. Öröm volt látni a mosolygós arcokat, de különösen annak örültünk, hogy az idén is milyen sokan eljöttek rendezvényünkre. Szeretnénk, ha jövőre is ilyen jó hangulatban, ugyanennyien együtt lehetnénk.

Bejegyzés megosztása

Facebook

További friss híreink

Eseménynaptár

2023. március 28.
 • 2023. március 28. 14:00

  Esemény: Házi csoport Nagydobsza

  Helyszín: Nagydobsza, 7985 Magyarország


   

 • 2023. március 28. 17:00

  Esemény: Házi csoport Kétegyházán

  Helyszín: Kétegyháza, Nagy S.u.12


   

 • 2023. március 28. 18:00

  Esemény: Egri házi csoport

  Helyszín: Eger, Verőszala u.


   

 • 2023. március 28. 18:00

  Esemény: Házi csoport Egerszóláton

  Helyszín: Egerszólát, Fő út 46.


   

 • 2023. március 28. 18:00

  Esemény: Házi csoport Kiskundorozsma

  Helyszín: Kiskundorozsma, Szeged, 6791 Magyarország


   

 • 2023. március 28. 18:00

  Esemény: Házi csoport Kótaj

  Helyszín: Kótaj, Magyarország


   

 • 2023. március 28. 18:00

  Esemény: Házi csoport Verpeléten

  Helyszín: Verpelét, Templom u. 3.


   

Kövess bennünket közösségi oldalainkon is!

Kapcsolódó bejegyzések
Személyes üzenet Istentől

Minden héten vasárnap láthatják a nézők a DIKH TV műsorán a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió munkáját, szolgálatát bemutató sorozatot. Az adás tartalmából

Elolvasom »