Meghitt, szívet-lelket melengető ünnepségnek adott otthont az MPE Élet Gyülekezete, október 31-én. Ezen az alkalmon az Országos Cigánymisszió Segítő Szolgálata Hajdúsámsoni telephelyének szépkorú ellátottjait köszöntöttük.

A rendezvényt Daróczi Kitti, telephelyvezető nyitotta meg. Átadta intézményvezetőnk, Puskásné Torma Ruth köszöntését. Ezután a gyülekezet vezetőjének, Lukinic Györgynek a prédikációja következett. A komoly gondolatok után Balogh István, nyugalmazott lelkipásztor teremtett vidámságot, jó hangulatot harmonikajátékával. Munkatársaink ebben az évben is lelkesen készültek az alkalomra, hogy produkcióikkal örömet szerezzenek ellátottjainknak. Idősekhez szóló gyönyörű versek hangzottak el, többen hangszeres tudásukat csillogtatták meg. Dicsőítő dalokban is gyönyörködhettünk. Volt, aki szólóban énekelt, de az együtt éneklés szépségét is élvezhettük. Végül munkatársaink gyermekei tették igazán színessé e programot. Időseink szeretettel hallgatták a gyermekhangon elhangzott verseket, a vidám furulyaszót és citerazenét.

A műsor után finom süteményekkel kedveskedtünk és mindenki kapott lelki támaszként egy-egy igekártyát. Öröm volt látni a mosolygós arcokat, de különösen annak örültünk, hogy az idén is milyen sokan eljöttek rendezvényünkre. Szeretnénk, ha jövőre is ilyen jó hangulatban, ugyanennyien együtt lehetnénk.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Együtt segíteni szeretettel

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata egész évben szorgosan tevékenykedik. Az adományok be- és kivitele mindennapos feladat, hiszen hetente kérnek segítséget e-mailen és telefonon keresztül,

Elolvasom »