ssz-hajdusamson-20211022_01

Az idén megrendezésre került Szépkorúak ünnepségének a helyszíne az MPE Hajdúsámsoni Élet Gyülekezete imaterme volt. Nagy örömünkre az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy elfogadta meghívásunkat Dandé Lászlóné alpolgármester asszony, és Balogh István, az  MPE Hajdúsámsoni Élet Gyülekezet nyugalmazott lelkésze.

A telephelyvezetői és alpolgármesteri köszöntő után meghívott vendégeink és munkatársaink műsoraikkal örvendeztették meg időseinket.

Elsőként, kifejezetten erre az alkalomra összeállított, verses, énekes műsorral készült a helyi óvoda Vuk csoportja.

Őket követte szóló énekesünk, aki gyönyörű énekhangjával kápráztatott el bennünket, Ezt követően munkatársaink hangszerrel kísért dicsőítő énekeket adtak elő.

Örömkönnyek közepette mondta el versét segítő szolgálatunk kedves Pirike nénije. Előadása közben volt mosoly, öröm és a meghatódottság egyaránt.

Programunkat tovább színesítette a Muskátli népdalkör. Hagyománytisztelő népdalokkal csodás perceket varázsoltak számunkra.

Nyugdíjba vonulása alkalmából kolléganőnktől búcsúztunk. Verssel köszöntük meg munkáját és egy kedves ajándékkal is igyekeztünk felejthetetlenné tenni számára ezt a napot.

Lelkészünk tangóharmonika szó kíséretében emlékeztettet bennünket az idősek tiszteletére, s kívánt jó egészséget és örömteli perceket mindannyiunk számára. Műsorunkat közös imádsággal zártuk.

Ezúton szeretném megköszönni munkatársaimnak a segítségüket, áldozatos munkájukat. Remélem, hogy még sok ilyen szép napunk lesz együtt!

Köszönettel tartozom a sajtó munkatársának is (Dandé Melinda ), hogy segítségével műsorunk a helyi újságban is megjelenhetett.

Sebestyén Éva
telephelyvezető

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések