2014. október 20-án rendeztük meg Kecskeméten az MPE OCM Segítő Szolgálat Idősek napi rendezvényét. Nagy szeretettel készülődtünk, és szerveztük a programokat a gondozónőkkel és az irodai munkatársakkal együtt.

Szerettük volna kedves gondozottainkat kizökkenteni a szürke hétköznapok magányából, és egy vidám, szeretetteljes légkört megteremteni számukra, ahol pihenhetnek és feltöltekezhetnek.  Műsorunkban szerepelt Csikós Vanessza énekkel, Lázár Jázmin verssel, és a Fókusz Gimnázium és Szakképző Iskola szociális gondozó szakának önkéntesei régi slágerekkel.

Ezt követően szeretetvendégségre invitáltuk vendégeinket, ahol ízletes házi süteményekkel és szendvicsekkel kínáltuk őket. Ajándékként Puskásné Torma Ruth intézményvezető személyes levelét, emléklapot és a gyerekek által készített virágot vehettek át.

A közös étkezés lehetőséget biztosított az ismerkedésre, kapcsolatépítésre, élettapasztalatok átadására, egymás bátorítására.
Őszintén mondhatom, hogy csodálatos napot zárhattunk. Az idősek csillogó szemmel térhettek haza, hálás szívvel köszönték a vidám, szeretetteljes együttlétet. D.S.-né ellátottunk külön szót kért, és az idősek nevében mondta el, milyen nagy segítség számukra, hogy a mindennapjaikban részt veszünk, mellettük vagyunk a nehézségekben, és gyakorlati segítséget nyújtunk.

Külön köszönöm az áldozatos együttműködést a munkatársaimnak, gondozónőknek és irodai munkatársaknak egyaránt!

Kívánom, hogy Isten áldása kísérje gondozottainkat, óvja meg őket egészségben, békességben!

Lázárné Kocsis Zsuzsa 
kecskeméti vezető

Bejegyzés megosztása

Facebook
Email
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések