pcsz-vegegyhaza-20210120_00

Pár napja a Békési SZERETETPONT munkatársai Végegyházán jártak. Az utazás célja, hogy adománnyal támogassanak egy nehéz sorsú családot.

E-mail formájában jutott el hozzánk a segélykérés, melyben megfogalmazta az író, hogy krízishelyzetbe kerültek, és minden segítség számít, számítanak ránk.

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata szívén viseli a rászorulók sorsát, ezért a lehető leggyorsabban nyújtott segítő kezet a férfinak, aki szerettei sorsa felől aggódik. A Békési SZERETETPONT, reagálva a kérelemre, tartós élelmiszercsomagot, ruhaneműt, bútorokat és konyhai eszközöket adományozott a család részére.

Balogh Andrea

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »