tablagep-adomany_01

A Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió Zákányszéki Gyülekezet Szeretet Szolgálata a napokban több középkategóriás táblagépet kapott adományba. Az adományozó célja és kérése az volt, hogy a technikai eszközök olyan gyermekek között kerüljenek kiosztásra, akiknek a jelenlegi online otthontanulás gondot okoz.

Péter Pál és a Szolgálat munkatársai egy gyors felmérést végeztek a környezetükben, melynek kapcsán napokon belül át is adták az eszközöket a leginkább ráutalt gyermekek számára.

A kényszer távoktatás miatt hatalmas segítség volt ez, hiszen az egyébként is nehéz anyagi helyzetben levő roma családokat váratlanul érte az intézkedés, pénzügyi tartalékokkal nem rendelkeznek, és sajnos több szülő is elveszítette a munkáját.

Ezúton is köszönetet szeretnénk mondani minden felajánlásért, és kérünk mindenkit, hogy aki teheti, a továbbiakban is támogassa a rászoruló családokat a Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálatán keresztül!

Felajánlásaikat a következő telefonszámokon várjuk:

  • Békés megyében – Kis István: 06/70-624-3580
  • Bács-Kiskun megyében és Csongrád megyében – Péter Pál Natániel: 06/70-216-4972
  • Hajdú-Bihar Megyében – Lakatos Jenő: 06/30-742-0580
  • Heves megyében – Papp Zoltán: 06/70-326-2925
  • Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében – Lakatos Róbert: 06/70-885-8205 és Rézműves Miklós: 06/70-413-0185

A rászorulók nevében is köszönjük a felajánlásokat.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Minden élet számít

Szeretetszolgálatunkhoz többféle adományfelajánlás érkezik be a ruhákon, bútorokon át a műszaki cikkekig, és van olyan eset is, amikor a kedves adományozó nem csak

Elolvasom »