Az idei évben elvégzett feladatok értékelése, összegzése volt a fő témája annak a telephelyvezetői konferenciának, amelyet Tiszakécskén tartottak a MPE OCM Segítő Szolgálatának munkatársai. A szervezet az ország számos pontján, jelenleg tizenhat telephelyen nyújt szolgáltatást az időseknek.

A megbeszélés minden évben megrendezésre kerül, az intézmény életében ugyanis ez az a fórum, ahol a szakemberek megvitatják a legfontosabb feladatokat, jövőbeni célkitűzéseket.

A Segítő Szolgálat dolgozói mindannyian közösen dolgoznak azért a célért, hogy a legjobb szakmai tudásukkal, szeretetükkel tudjanak támogatást nyújtani azoknak az embertársaiknak, akik akadályoztatva vannak saját maguk ellátásában. Az idei tanácskozáson a telephelyvezető munkatársak mellett a misszió vezetői is jelen voltak, és tájékoztatták a jelenlévőket a szervezet más területein folyó szakmai munkáról.

M.I.

Bejegyzés megosztása

Facebook
Email
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
1520468-Medium
Cigányságért-díj átadó

Ünnepélyes keretek között vehette át Kovács Gusztáv, elnöktől a Békési Roma Nemzetiségi Önkormányzat legrangosabb elismerését Surman László. A Cigányságért-díjat a nemzetiségi önkormányzat tagjai

Elolvasom »