001

patkasr, p, 2013/04/26 – 15:16

A Békésen is megrendezésre kerülő Tavaszi Regionális Női Konferencia vendégei Lynn Crow és Maria E.Galindo Benavides. Lynn férjével 43 éve él Mexikóban misszionáriusként. Erőteljes szolgálatot végez a nők körében, a „Woman to Woman” női magazin elindítója. Maria Mexikóban él családjával, a „Ministry of Helps” szervezet munkatársa.

A békési konferencia vasárnap, április 28.-án kerüls sor, 16 órai kezdéssel, a Kegyelem Gyülekezetben, Szarvasi út 15. szám alatt.

Szeretettel hívunk minden hölgyet és testvérnőt, hogy vegyenek részt a Női konferencián, hívogassanak, és imádkozzanak naponta ezért az alkalomért, hogy az Úr áldja meg a szolgálókat és résztvevőket is egyaránt, és oltalma, védelme legyen velünk!

A konferencia szervezői az MPE Élet Fája Gyülekezet és a Kegyelem Gyülekezet.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
pcsz-komlo-20220122
Fontos, hogy támogassuk egymást

Komlói SZERETETPONTUNK bútor és gázkészülék adományokkal segítette a rászorulókat Nagyharsányban. Ezúton is köszönjük az adományozóknak, hogy felajánlásaikkal segítették a nehéz sorsú családokat! Major

Elolvasom »
segitokezahajlektalanokfele_2022_02
Segítő kéz a hajléktalanoknak

Akárcsak korábban mindenkor, idén is nagy örömmel fogadták a HajdúhadháziSZERETETPONT által összegyűjtött adományokat az elesettek. A közelmúltbanmegrendezett akció keretében tíz zsáknyi adományt sikerült

Elolvasom »