nyirvasvari20180916_03

Szeptember 16-án Nyírvasváriban 10 fő merítkezett be vízbe és engedte el régi életét, hogy Jézusban újat kaphasson. Rézműves Miklós, a helyi OCM taggyülekezet vezetője együtt izgult a bemerítkezőkkel, hiszen első alkalom volt számára is, hogy vízbe alámerítsen újonnan megtalált hitükről vallást tevő keresztényeket.

A különböző helyszínekről érkezett, a környező falvakban lakó bemerítendők kivétel nélkül cigány származásúak. Hálásak vagyunk, hogy velük is több most már az üdvözülők tábora. Az istentiszteleti alkalmon megjelent mintegy 60 főt a nyírmihálydi gyülekezet szolgálói vezették a dicséretben. Az igehirdetés szolgálatát Surman László, az MPE OCM vezető presbitereinek egyike végezte Lukács evangéliumának 7. fejezete alapján. A helyi gyülekezetvezetőknek jutott az a tisztség, hogy a vízbe segítsék az alámerítkezőket, és imádkozzanak értük.

„Néha úgy érezheti az ember, hogy hiába végzi a szolgálatát. Ilyenkor átérzem újra, hogy érdemes küszködni, végezni az Úr által ránk bízott feladatot.” – mondta Rézműves Miklós, helyi gyülekezetvezető. „Látva a munkánk beérő gyümölcsét, azt mondom ez mindent megér!”

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Matekverseny a Reményhírben

A Matematikában Tehetséges Gyermekekért (MATEGYE) Alapítvány az idei tanévben is megrendezi az ettől a tanévtől háromfordulós (iskolai, területi, országos) Zrínyi Ilona Matematikaversenyt. A versenyt

Elolvasom »
segitseg-kezek
Áldozatsegítés

Az áldozatsegítés jogintézménye olyan személyek támogatására jött létre, akik akár közvetlenül, akár közvetett módon, valamely bűncselekmény, illetve tulajdon elleni szabálysértés áldozataivá váltak. Célja,

Elolvasom »