pcsz-berettyoujfalu-20210413_00

Egy nehéz helyzetben lévő család internetes felületen kérte a környékbeli településeken élők segítségét. A hír hozzánk is eljutott, ezért a Berettyóújfalui SZERETETPONTUNK adománygyűjtést indítványozott a lakosság felé a Körösszakálban élő család részére.

Az édesapa és fia is amputációs műtéten esett át az elmúlt hónapokban, így biztonságos életük hirtelen megváltozott. A fiatalabbik férfi élettársa a munkahelyén felmondásra kényszerült azért, mert párjáról és annak édesapjáról gondoskodik közös otthonukban. Munkahelyeik elvesztése és a megváltozott egészségi állapotuk nehéz helyzetbe sodorta őket. „Kilátástalanok vagyunk, de nem adjuk fel, fogok én még dolgozni művégtaggal is” – mondta egyikük.

Berettyóújfalui SZERETETPONTUNK ezúton is köszöni a támogatók segítségét, hisz közös erővel három doboz élelmiszercsomagot és egy utánfutónyi fa adományt tudtunk elvinni a család számára. Jó egészséget kívánva, Isten áldásával és szeretetével köszöntünk el ezektől a kedves emberektől.

„Az Úr angyala őrt áll az istenfélők mellett, és megmenti őket.”

Nyékiné Sámi Edit

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Együtt segíteni szeretettel

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata egész évben szorgosan tevékenykedik. Az adományok be- és kivitele mindennapos feladat, hiszen hetente kérnek segítséget e-mailen és telefonon keresztül,

Elolvasom »