ujkigyos-evangelizacio-2013_01

2013. június 13-án az MPE OCM munkatársai Újkígyósra szerveztek evangelizációs alkalmat. A helyszín ezúttal egy kedves testvér otthonának udvara volt, ahová nagyon sokan eljöttek. 

Az alkalom most is dicsőítéssel kezdődött. Gajdács-Leszkó Georgina és Szilágyi Róbert szolgáltak néhány dicsőítő énekkel, majd Petneházi Géza szolgált az Igéből. Az igehirdetés fő vezérfonala az Efézusiakhoz írt levél 2. részének 8. verse volt. „Hiszen kegyelemből van üdvösségetek a hit által, és ez nem tőletek van: Isten ajándéka ez;”

Géza a szolgálata során elmondta, hogy a kegyelem nem saját érdemeink szerint jár, hanem Istentől kapott ajándék, amiért semmit sem kell fizetni, teljesen ingyen adatik. Aki az Úr mellett dönt, oda kell szánnia magát Istennek, és befogadni Őt a szívébe, hogy új emberként megváltozzon az élete.

A szolgálat után ismét alkalom nyílt közös imádkozásra, imakérésekre, majd zárásként Georgina és Róbert elénekelt még egy dalt.

Nagyon áldott alkalomban volt részük munkatársainknak, és nagy öröm volt látni, hogy ilyen sokan kíváncsiak voltak Isten üzenetére.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
vidamremenyhirgyermeknap
Vidám Reményhír Gyermeknap

Május 26-án, csodás napsütésben-, önfeledt gyermeki kacajtól volt hangos az Epreskerti óvoda udvara.  A “Vidám Reményhír Gyermeknap”elnevezésű programon, önfeledten játszottak együtt az Epreskerti

Elolvasom »
Minden élet számít

Szeretetszolgálatunkhoz többféle adományfelajánlás érkezik be a ruhákon, bútorokon át a műszaki cikkekig, és van olyan eset is, amikor a kedves adományozó nem csak

Elolvasom »