ujkigyos-evangelizacio-2013_01

2013. június 13-án az MPE OCM munkatársai Újkígyósra szerveztek evangelizációs alkalmat. A helyszín ezúttal egy kedves testvér otthonának udvara volt, ahová nagyon sokan eljöttek. 

Az alkalom most is dicsőítéssel kezdődött. Gajdács-Leszkó Georgina és Szilágyi Róbert szolgáltak néhány dicsőítő énekkel, majd Petneházi Géza szolgált az Igéből. Az igehirdetés fő vezérfonala az Efézusiakhoz írt levél 2. részének 8. verse volt. „Hiszen kegyelemből van üdvösségetek a hit által, és ez nem tőletek van: Isten ajándéka ez;”

Géza a szolgálata során elmondta, hogy a kegyelem nem saját érdemeink szerint jár, hanem Istentől kapott ajándék, amiért semmit sem kell fizetni, teljesen ingyen adatik. Aki az Úr mellett dönt, oda kell szánnia magát Istennek, és befogadni Őt a szívébe, hogy új emberként megváltozzon az élete.

A szolgálat után ismét alkalom nyílt közös imádkozásra, imakérésekre, majd zárásként Georgina és Róbert elénekelt még egy dalt.

Nagyon áldott alkalomban volt részük munkatársainknak, és nagy öröm volt látni, hogy ilyen sokan kíváncsiak voltak Isten üzenetére.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
20210726_084803
A szív ereje

A Berettyóújfalui SZERETETPONTBA kérés érkezett, miszerint egy környékbeli férfi egészségromlása miatt állás és lakhatásiproblémával küzd.Szervezés és az összefogás eredményei:Egy helybéli lakos azonnali segítséggel ajánlott fel állást, majd a

Elolvasom »
20210726_084803
A célunk, segíteni!

A Berettyóújfalui SZERETETPONTBA beérkező kérelmek körültekintő feldolgozása után, néhány esetben családlátogatással egybekötve is kerülhetnek teljesítésre a kérések. A családok meglátogatása bizalmi alapon történik,

Elolvasom »